„Not now” means „never”

Iunie 21, 2008 at 14:46 (În general)

Câteodată ajungi să regreţi lucruri pe care nu le-ai făcut, pe care îţi doreşti să nu le fi amânat atât, pe care îţi doreşti să nu fi ezitat să le faci şi pentru care merita să-ţi iei inima-n dinţi. „Nu acum” s-ar putea să însemne „niciodată” dinainte ca eternitatea să ia sfârşit şi să avem cu toţii dovada că aşa a fost. Coborând nivelul filosofic al discuţiei la dimensiunea ei profană şi la subiectul blogului, „nu acum” nu înseamnă numai „ai răbdare, trec printr-o perioadă grea”, ci şi „oridecâteori o să trec printr-o perioadă ca asta, va trebui să dispari puţin”. Şi nimeni nu vrea să-şi petreacă viaţa cu o hologramă. De unde rezultă că nu acum = nici altădată.

22 comentarii

 1. casargoz said,

  nici altădata nu este niciodată, nici o dată porneţte numerotarea de la zero, altă dată poneşte de la un numar natural mai mare decât unu. nici o dată o poate fi din punct de vedere statistic probabilitatea zero, deşi ar putea fi o exceptie statistică dintr-o extragere care tinde asimptotic spre zero.
  Altă dată , dacă considerăm procesul de învăţare de tip spiral şi iterativ, putem demostra că altă dată poate deveni asimptotic o probabilitate 1 când numărul de extrageri este infinit.

 2. blackmetal said,

  te-ai gândit să faci un copil? cum ţi-ar schimba asta perspectiva asupra vieţii?

 3. No comment said,

  Lumea asta a ta, a tuturor posibilitatilor tre’ sa fie fantastica. 🙂
  In care depinzi de alegeri care iti sint la indemana, tot ce trebuie este sa intinzi mana si sa iei ceea iti pare potrivit. In realitatea completand aceasta lume inca frumoasa, chiar asa cum o resimti tu, posibilitatile se extind. Nu e o incercare de polemica. Nu am vazut prea multe situatii in care sa primesti ce meriti, iar diferenta intre ce doresti si ce ai pare sa fie singura constanta.
  Iti iei inima in dinti, o mesteci, o inghiti, o versi, si in timpul asta alta incepe sa creasca la loc.
  Altadata = imi inchipui (pentru mine in primul rand) ca ar putea fi acum, dar stiu mai bine decat atat.

 4. spyked said,

  Coborând discuţia în profan, demonstraţia ta are mari goluri, motiv pentru care s-ar putea să pici. Iar constanta despre care se vorbeşte mai sus este de fapt o variabilă aleatoare, sau mai multe.

  Exact asta nu-mi place mie la logica feminină. Vine uneori cu nişte argumente de-ţi vine să te îngropi.

 5. No comment said,

  Coborand si mai mult: s-ar putea sa nu fii tu cel care da note, si s-ar putea ca nu intelegi. Partizanatul este cunoscut, ca origini, dar aici fara sens. Si eu as face la fel, cred, dar inca odata, esti pe langa subiect. Complet. Constanta = existenta unei diferente, nu valoarea diferentei, dar deja e hilar.

 6. spyked said,

  Dragă No Comment, ţin să-ţi spun cu cea mai mare părere de rău că tu eşti persoana care nu a înţeles ceea ce trebuie din cuvintele mele. Nici eu n-am înţeles prea bine la ce „partizanat” (?) şi „existenţă” te referi. Cu alte cuvinte, fiecare înţelege ce vrea. Dar poate că într-adevăr m-am exprimat eu prea confuz.

  În fine; dacă ai privit comentariul meu ca pe o dorinţă de a băga râcă, te înşeli. N-am făcut altceva decât să îmi exprim liber gândurile vizavi de ce a scris tanti autoarea şi mă aştept ca dânsa să le ia ca atare.

 7. Pirahna said,

  Femeie tu ai innebunit ? Raspunde la mesajele alea, ca am dat bani grei pe ele …
  Pai eu incerc sa fiu romantic si tu faci pe suparacioasa ? :))

 8. Cora said,

  Pt . Piry : ” Not now ‘” 🙂

 9. No comment said,

  ok. Din confuzie in confuzie, catre intelegerea finala. Era o posibilia interpretare, si am raspuns pe scenariul ala. Numai bine.

 10. No comment said,

  ok. Din confuzie in confuzie, catre intelegerea finala. Era o posibilia interpretare, si am raspuns pe scenariul ala. Numai bine.

 11. Pirahna said,

  Pt . Piry : ” Not now ‘”

  Bine, dimineata atunci.

 12. bukakke said,

  De unde rezultă că altă dată trebuie să fie ca acum.
  Nu mă enerva Eloa. Am fost aici de la primul post. Când ai început să aberezi am plecat. Acum m-am întors, sub altă înfăţişare e adevărat. Tu nu cauţi oameni deştepţi, tu vrei ca ei să te caute pe tine. Şi când te găsesc you are chickenin’ out.
  Iar acum te ascunzi după deget. Nimeni nu te înţelege, tu eşti copilul ploii… leave me alone, leave me alone! Hai las-o moartă. Şterge dracu’ blogul ăsta şi toarnă-ţi cenuşă-n cap.

 13. Eloa said,

  @bukakke păi sigur că nu caut, prostuţule. Numai că uneori mă găsesc ei pe mine şi îmi rămân în cap mult timp după ce pleacă.

 14. bukakke said,

  @Eloa: Păi dacă îi alungi? Deşteapto. ( Altceva mai inteligent n-am găsit de zis. )

 15. Pirahna said,

  Hey, lasa vorbaria aiurea pe blog si raspunde-i lui piry.

 16. bukakke said,

  @Pirahna: “Not now” means “never” 🙂

 17. Nokia 6124 said,

  crdc ca nimanui nu-=i place sa sufere sau sa treaca prin perioade aiurea…dar din nefericire se intampla:(

 18. Crash said,

  De ce emiteti voi pareri cu pretentii de adevaruri fara sa stiti ce e in capul si inima Anei?

 19. ieseanul suparat said,

  Cred ca e mai bine sa regreti ce n-ai facut decat sa ajungi sa regreti ce ai facut. Dar mai bine intoarce-te pe blog si mai scrie ceva. Imi place ce faci aici.

 20. Claudel said,

  De multa ori lumea asuma chestiile alea fara sa intrebe persoana cealalta daca chiar asa e sau nu, si tocmai de asta traiti mereu cum proasta impresie ca daca nu e acum, nu o sa fie niciodata, ca si cum tu ai sti asta dinainte. heh

 21. georgiana said,

  Uite un comment care zice ca undeva cineva se bucura tare ca ai revenit. de mai bine de un an blogul tau e intre favoritele mele, de cele mai multe ori imi incepeam ziua cu tine. A fost amuzant, real, lucid, interesant, terapeutic si nu ti-am scris niciodata pentru ca imi parea redundant. Apoi am crezut ca s-a terminat, cu senzatia neplacuta pe care o ai cand te desparti de oameni sau cand ti se termina cartile preferate, pana azi. Asadar bine ai revenit Eloa, imi face placere sa aud din nou lucruri de la tine.

 22. bear said,

  la un moment dat in viata am citit o maxima :
  „decat o nehotarare, mai bine una proasta” ;
  m-a ajutat de cate ori am aplicat-o.
  succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: