Breaking news: SuperWoman strikes back!

Februarie 2, 2008 at 13:50 (Autopsia unei obsesii)

– SE ANULEAZĂ FĂRĂ DREPT DE APEL! răsună în toată sala de judecată. Mâna ei necruţătoare coboară şi trânteşte ştampila. The Ex-file is now closed. FOREVER!

Nu e fascinantă capacitatea femeilor de a se transforma într-o clipă din şcolăriţe îndrăgostite care ţopăie în jurul laptopului pe care tocmai s-a deschis o fereastră de mess prin care priveşte El, în SuperFemeia care nu are nevoie să comunice cu bărbaţii mai mult decât trăgându-le picioare în gură? Adică acum se aruncă în pat fericită, peste teancul de poze în care lui îi apare doar colţul unei mâneci în drum spre ieşire, iar în secunda doi, Dominatrix tronează deasupra biroului, cu un toc înfipt în latptop, cu braţele încrucişate şi privirea demonică, atât de transparentă încât nimănui nu i-ar trece prin cap că în mintea ei a pătruns vreodată vreun bărbat. De unde au femeile această super-putere de a anula cele mai intense trăiri într-o clipă, de parcă ele nu ar fi existat niciodată şi de parcă nu ar fi avut niciodată ochii fierbinţi şi umezi din cauza Lui?

15 comentarii

 1. magdici said,

  Vorbesc doar in numele meu, si anume: de fiecare data am pus acest comportament pe seama superficialitatii care imi caracterizeaza cu gratie persoana, si am tras concluzia ca nicidecum nu a fost dragoste la mijloc, ci numai ceva fluturasi disproportionati. Si in continuare cred asta. Pentru mine, dragostea adevarata ar trebui sa fie aia din care nu iti mai revii niciodata. Never had it.

 2. GO(NE) AWAY said,

  De aceea incep sa cred in evolutionism 🙂 Si totusi,ajunsa la acest grad superior… Daca ai putea da timpul inapoi si daca ai putea schimba ceva, unde l-ai opri si ce anume ai schimba?

 3. seasonstraveler said,

  nu e fermecatoare „femeia Phoenix”, ireprosabil convinsa ca nu va repeta greselile?… nu e incantatoare „femeia vindicativa”, traind clipe de satisfactie inutila?… nu e admirabila „femeia perfecta”, niciodata atinsa de greseala?…

 4. Cornelia said,

  Foarte bine punctată ideea. 😉

  Super-puterea (pe lângă multe altele) asta a noastră ne transformă în fiinţe deosebite.

 5. fararipi said,

  Asta s-o creada cine nu te-a cunoscut !

 6. spyked said,

  fiinţe deosebite.

  Deosebite? Deosebite de cine? De bărbaţi? And how is that so fucking brilliant and new? Nu înţeleg. Doar fiindcă sunteţi diferite înseamnă că sunteţi aşa faine? De fapt, sunteţi voi – în esenţă – aşa deosebite de bărbaţi? Altfel, cu cine naiba v-aţi putea compara înafară de posesorii de gonade? Nu mă prind, îi mult peste *pu*terea mea de înţelegere.

  Acţiunea de a trece peste un sentiment, unul aşa simplu şi nenorocit, e o chestie firească în anumite momente. Şi atât. Altfel, imaginea mu… femeii (că iar îmi bagă comentariul la moderat) necruţătoare şi a dracului îmi stârneşte un zâmbet pe faţă.

  Zic şi eu, nu dau cu parul, nu posed brichetă.

 7. gORE said,

  Supeeeeer tare faza. Eloa, esti muza mea pana la noi ordine in urma acestui post. Dar rautacios fiind , pot sa spun ca nu doar voi aveti aceasta capacitate, superputere, dar, calitate, cum vrei sa-i zici. O mai au si copiii care isi iau jucariile si pleaca.
  A, sa nu uit. Cand le trece efectul puterii (ca si voi suferiti de mahmureli, dar de alta natura), ce fac ele ? Oare, PLANG ???

 8. Deea said,

  De unde au aceasta putere? As spune ca barbatii le dau de fapt aceasta putere.. depinde insa de personalitate.. dupa o dezamagire unele plang 5 luni.. altele plang o zi, iar apoi infig tocul in laptop si pun punct fara sa se uite inapoi si eventual isi pierd si increderea in barbati..

  @Gore.. e stupid.. si barbatii au aceasta capacitate.. si chiar din plin!! Vrei sa zici ca ei nu-si anuleaza cele mai intense trairi intr-o clipa? Cred ca glumesti :))

 9. deea15 said,

  sunt de aceesi parere cu Deea .. femeile isi iau puterea de la barbati .. si invers , barbatii de la femei ..
  e bine k dupa o dezamagire sa stii sa revii cu picioarele pe pamant .. si e bine sa nu lasi sa se vada prea mult din sufletul tau
  stiti vorba aia : „sufletu-mi plange .. fata-mi rade ” .. sau ceva de genu .. nu mai stiu exact

 10. Viorel said,

  Păi stai puţin. Te întrebi pentru că vrei să afli cum se face, sau te întrebi pentru că vrei să înţelegi de ce?

 11. fararipi said,

  Sau amandoua, de ce nu ?
  Oricum, nu gasesti in carti asa ceva, si orice experienta e utila.
  Sau poate fi utila candva, sau ar fi putut fi utila candva.
  Sau poate nu ar fi folosit la nimic, de fapt.

 12. Pirahna said,

  De unde au femeile această super-putere de a anula cele mai intense trăiri într-o clipă, de parcă ele nu ar fi existat niciodată şi de parcă nu ar fi avut niciodată ochii fierbinţi şi umezi din cauza Lui?

  Din vagin.

 13. BusterDBK said,

  Din vagin.

  Ca tot vorbeam de ceva fierbinte si umed din cauza Lui 😆 .

  You know, superpowers sometimes just don’t cut it.

 14. voices said,

  „care nu are nevoie să comunice cu bărbaţii mai mult decât trăgându-le picioare în gură? ”

  Daca ar fi spus un barbat acelasi lucru despre femei, era privit cu totul altfel. E bine ca practicam egalitatea intre secsi nu?

 15. Alin C said,

  un Hercule Poirot ar crede ca acest post e bridge-un in prezentul blog si un altul, mai… sigur. asta pe langa rolul dublu si contrastant pe care ti-l atribui in cele 2 bloguri. apropos, ai vazut Fight Club cred… Dar ‘The Others’?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: