Să fugim în munţi!

Ianuarie 11, 2008 at 12:32 (Acum)

Hai să fugim. Luăm trenul şi fugim în munţi. Ne încuiem într-o cameră şi ne pitim sub plapumă. O să ne spunem poveşti şi o să bem vin fiert, o să facem toate lucrurile alea drăguţe din care eu o să trag rapid concluzia că eşti minunat din toate punctele de vedere şi apoi, când o să ne întoarcem în oraş…

19 comentarii

 1. casargoz said,

  Să fugim în munţi la partizani. Să luptăm împreună împotriva comuniştilor. Să mâncăm rădăcini, şi să ne învelim cu ziare precum partizanii iugoslavi. Să fugim şi să uităm de frigul din birouri şi din sufletele noastre. Să ne ascundem de cei care ne-au uitat. Să uităm de traficul infernal, de poziţii, de tot şi de toate, să luptăm pentru o lume mai bună.
  În munţi la partizani. Să plecam separat şi fiecare să mearga la muntele său, să nu ne găsim şi să nu fim găsiţi niciodată. Să ajungem într-o zonă fără acoperire GSM, prin fuga noastră să lăsăm o gaură neagră pe piaţa muncii. În singurătate să ne aducem aminte de Hotel Cişmigiu. Să fugim atăt de departe încât nici un buget sau o planificare să nu ne poată ajunge, să fugim şi să nu avem nici un plan şi nici o armă. Acoperiţi cu plăpumioara de zăpadă şi frunze să ne gândim la poveşti.Să ne aducem aminte de overtime, şi long hour night şi să ne îmbătăm cu vin acru şi rece…La radioul improvizat, dintr-un telefon vechi, alimentat de la un cartof tăiat în două, să aşteptăm veşti bune, în timp ce camarazii noştii sunt plecaţi să vâneze capre miotonice, să dormim şi să visăm androizi şi oi electrice, să ne găndim la o lume minunată cănd primăria va veni să străngă zăpada din pădure. Să medităm profund preocupaţi la importanţa lucrurilor mărunte.
  Să fugim în munţi e soluţia, tuturor problemelor, să fugi pe o insulă poate fi scump şi poate prea burghez, în muţi la partizani, e o soluţie la îndemăna oricui. Să facem toate lucrurile alea drăguţe, să spargem lemne, să mergem la furat de alimente, să ne ascundem, să ni se rupă de toţi şi de toate.
  Am plecat, voi fi pe muntele celălat, în libertate şi privind la capra miotonică paralizată de stres, căutănd o cabana care are o cameră ce se închide cu cheia, fericit cănd voi găsi un prici cu alţi 12 partizani fugiţi şi ei în munţi în cautarea unei lumi mai bune, fără fitze şi fără oameni importanţi şi ocupaţi, singuri şi totuşi împreună datorită aceloraşi idei, e minunat din toate punctele de vedere, „better then sex”.

 2. opiario said,

  dac fugi n muntzi dupe solutzii apai fugi degeaba. dac fugi casa tragi n concluzi atunci esht cashi termenat/a. nsa dac fugi n muntzi ca sai urci atunci esht pe calea cea buna. deci drum bun, cun ar veni.

 3. artista said,

  … o sa te sune ea, din nou, si o sa ma loveasca in moalele capului, din nou, realitatea ca nu la mine te gandesti cand esti cu mine, si ca nu dupa mine oftezi cand asculti melodia aia, si ca degeaba mi-am facut, din nou, iluzii care dor. Si o sa va urasc din nou.
  Been there, done that. Bygone now.

 4. Viorel Mocanu said,

  Cât de des ţi s-a întâmplat să se termine o relaţie din motive de pură incompatibilitate, nu de înşelări şi ignoranţă?

 5. dadatroll said,

  Eu zic sa nu fugiti in munti ca se poate cadea in prapastie. Mai bine pasiti cu grija.

 6. Briciu said,

  Ce intrebari isi pun unii :))

 7. tezeu said,

  Sunt total de acord. E mai bine ca sexu’ dar nu la fel de satisfacator :p

 8. Andrew said,

  @dadatroll zicea de plapuma deci fuga in munti e prin busteni, sinaia, etc. No hard falling there.

  @Eloa cand te intorci stai pe blog 🙂 desi ai plapuma si acasa. Afterall de ce sa fugi in munti daca nu merge cu plapuma de acasa. Aerul mai bun ?

 9. ihtys said,

  sa fugim in munti, si sa nu mai venim inapoi

 10. eloa said,

  @casargoz: un moralist. M-ai pus la punct. Totuşi eu vorbesc de o evadare romantică, iar tu de o mişcare socială. Normal că par ridicolă. E minunat ce ai scris, dar e utopic. Nu o să faci asta niciodată, iar dacă vrei să-mi demonstrezi că ai principii serioase de viaţă, spune-mi despre o acţiune concretă, realizabilă prin care să protestezi, nu despre o fantezie.

 11. eloa said,

  @artista: şi de-asta urâm noi bărbaţii. Totuşi nu înţeleg de ce suntem atât de idioate încât nu ne dăm seama dinainte să îl sune ea.

 12. eloa said,

  @Viorel Mocanu: nu foarte des, dar se întâmplă. Ghici a cui e vina pentru că incompatibilitatea nu a fost detectată mai devreme?

 13. eloa said,

  Andrew said,

  @Eloa cand te intorci stai pe blog 🙂 desi ai plapuma si acasa. Afterall de ce sa fugi in munti daca nu merge cu plapuma de acasa. Aerul mai bun ?

  Ba e nevoie să fugim în munţi. Are legătură cu posturile anterioare.

 14. denisanica said,

  dai dependenta, pe bune!

 15. casargoz said,

  : ) un blog si niste cuvinte, e un inceput suficient nu ?

 16. radupress said,

  E cam frig in munti acum, eu as fi de acord doar cu plapuma si vinul.

 17. dadatroll said,

  Deci, mey Andrew, daca tu vrei sa fugi prin munti, treaba ta, ca doara tu ii fi frun alpinist. Da, noi astia restu care nu avem conditia ta sa supravietuim la caderi in fundul la prapastie, noi trebuie sa pasim cu grija.

 18. Raluca said,

  Nu sunt prapastiile asa de prapastioase pe Valea Prahovei! Mai multe plapumi, pentru momente de neuitat … 😀 😀

 19. winnetou said,

  puţine trenuri duc în munţi. Vă urez drum bun şi succes, oricum sunteţi prea multe din secta asta a nefericitelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: