Pentru că avem pasiuni misterioase

Octombrie 30, 2007 at 12:42 (Suntem toate la fel)

Nu-i aşa că e un tip care ţi se pare că te vrea numai că e în faza de adulmecă-şi-curtează-prada şi pentru care exersezi tot timpul cum o să-ţi arăţi în mod natural surprinderea când o să te prindă de mijloc şi o să te lipească de un perete? Îţi aruncă priviri, face glume deştepte, se visează desupra pernei tale şi are o plăcere nemaipomenită să te ţină pe jar, aşa că tu, deşi eşti amabilă cu toţi bărbaţii pe care îi cunoşti, cu el eşti deosebit de nesuferită, rea, arogantă, fiind convinsă că ăsta este un adevărat manifest al indiferenţei. Toate femeile ştiu că dacă nu îţi pasă de el, o să-ţi cadă la picioare, right? Aşa că El, cel care în mod evident te doreşte şi o arată în fiecare gest, va fi atât de intrigat de atitudinea ta sfidătoare încât la un moment dat, la ceas de seară, va da cu tine de toţi pereţii, gâfâind de mama focului din motive la care visăm cu toate.

Dacă aşa crezi că stau lucrurile, chiar că vei ajunge the last cow, pentru că el, dacă nu-ţi face avansuri evidente, dacă nu te-a invitat încă nicăieri, pur şi simplu nu a luat la cunoştinţă de existenţa ta terestră, ceea ce se traduce în mult noroc în vieţile viiotare! Nu o să te dea niciodată de toţi pereţii. Bărbaţii nu flirtează mai mult de câteva ore. Dacă ţi se pare că face asta de zile întregi şi ţi se pare foarte amuzant că e timid şi că te vrea şi suspectezi ce bestie poate fi când se stinge lumina, dă-ţi două palme, apasă F9 şi citeşte-ţi mail-urile. Măcar să nu mori şi singură, şi şomeră.

18 comentarii

 1. Alex Trusk said,

  Nu-mi mai place cum scrii. Are dreptate Anca, tipul ăsta te-a dat rău peste cap. Era mai frumos când scriai de ce urâţi bărbaţii.
  Şi nu cred că sunt singurul care are părerea asta.

 2. stefantalpalaru said,

  Singurul mister e ce face F9 pe windoze (shortcut pt. winblows messenger?). În rest e aceeaşi plângere de milă getting really old, really fast…

 3. T-B0N3 said,

  F9 e refresh in lotus notes.

 4. magdici said,

  uffff iar in spam? 🙂

 5. vaduvaneagra said,

  naspa cand trebuie sa mentii mereu un standard…si poate ca tu in viziunea ta utopica il mentii….numai ca altii vor sa il mentii dupa al lor…..offffff…..

 6. kriss said,

  mi se pare total inutil discursul asta moralizator ca in revistele alea proaste despre „cum seducem un barbat”?Nici o situatie nu seamana cu alta si kiar NU suntem toate la fel..de unde uniformizarea asta absurda?exista femei care fac pe indiferentele de paranoice ce sunt si aia chiar n au nici o treaba cu ele(in afara de a zambi frumos cand saluta probabil),exista si femei care se ofera din prima fara atatea tertipuri si stres:D,si a 3 a categorie exista femei care fac pe indiferentele atunci cand trebuia(au intuitie deci)si chiar le iese.atunci ..cum draq sa generalizam si sa bagam totul intr-o singura oala de dragul spectaculosului>?!

 7. lamya777 said,

  da, mult mai bune sunt argumentele pt ura fata de barbati decat explicatiile idioteniei femeilor. dar cu toate astea, sunt de parere ca ideea ar fi sa ne vedem mai bine si mai mult de noi, de propria persoana si sa ne pese mai putin de cel de langa noi… esenta este nici ei nu se agita prea mult de grija noastra, noi de ce am face-o? un pic egoism nu strica, zic eu…

 8. Anonimu' said,

  deja o dai in diverse si tampenii pt trafic …
  orice ar zice cineva de aici oricum nu te intereseaza , daca te-ar fi interesat numai vedeam posturi aici.

  Iti place esti celebra ai un blog cu XXX accesari , vai ce tare deja ma abtin sa nu rad …

 9. lamya777 said,

  sincer, nu cred ca Eloa cauta celebritate prin acest blog, poate doar o foloseste pt a demonstra „calitatile” barbatilor. si daca vroia sa faca bani din asta, pana acum avea pe pagina tot felul de reclame si de bannere, dar nu are dupa cum vezi…iar anonimatul este iarasi ceva tipic masculin…gezzzz, ce oameni! grow up, just a little, it will not hurt, i promise!

 10. Anonimu' said,

  cum tu ai ales un anumit nickname(si nu ma intereseaza de ce ai ales acel nick – ) , asa am ales si eu un nickname , vorbeam de trafic nu pentru reclame , ci pentru a se simti bine cati acceseaza chestiile postate de ea care la inceput ai fi putut crede ca sunt reale , dar pe parcurs totul a fost facut decat sa scoata din toti raspunsuri pentru niste frustrari (scoase din mintea ei , daca intradevar are aceste probleme e grav si e mai grav ca nu isi vede de viata si abereaza aici).
  P.S. anonimat nu exista din punctul ei de vedere are IP,mail si nickname-ul ales pur si simplu

 11. Anonimu' said,

  deja numai imi apare postul … tare nu (oare cine cenzureaza niste vorbe ok – fara vulgaritati) cine se simte cu musca pe caciula …

 12. Anonimu' said,

  numai refac postul de mai devreme caci nu meritati sa imi pierd timpul …

 13. lamya777 said,

  stii, erorile se mai intampla, shit happens…eu nu am vazut nicio cenzurare facuta aici cu toate ca multi au zis multe prostii…so…ma indoiesc ca ai fost cenzurat.
  dar se pare ca iti place sa iti „pierzi” vremea aici, ca ai tot comentat si ai mai dat si reply…

 14. deroude said,

  uau. ce „flame” :))
  „cum seducem un barbat” – epopee scrisa de un chinez. pe o boaba de orez.
  „mult mai bune sunt argumentele pt ura fata de barbati” – cu siguranta. barbatii sunt autorii lor, sper ca iti dai seama.
  „nu meritati sa imi pierd timpul” – genial! fenomenologic!! – in orice alta limba nu e atat de frumos, de interpretabil (il ne vaut pas mon temps, you’re not worth my time, etc.). Dar in romana, noi stim cu totii ca in spatele aparentei marlanii, omul a ascuns o perla de spiritualitate – el vrea sa zica de fapt ca noi toti meritam intreaga lui atentie, nu suntem o pierdere ci un castig pentru timpul lui. 😉

 15. Sir Alex Ice said,

  In caz ca nu stiai, femeile au drept de vot. Asa ca ce-ar fi sa-l exerciti si sa-l inviti tu undeva dupa care sa-l lipesti de perete daca e asa misto tipul?

 16. Distinsul Alex said,

  Sau in cele mai fericite cazuri flirt de cateva minute:)

 17. Bianca said,

  În caz că n-ai aflat dragă Eloa, la bărbaţi se atrofiază foarte repede interesul faţă de persoana pe care o are deja lângă el…

 18. Cassie said,

  foarte adevarata asta!
  ar trebuii să scrii o carte ! ::))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: