Unde mai mergeţi la agăţat?

Februarie 1, 2007 at 11:38 (Concurs)

43 comentarii

 1. Dorin said,

  opa prevad un meet the fans night =))

 2. Alex said,

  Un bărbat adevărat nu agaţă. El este agăţat. 😀

 3. Alex said,

  [completare] Evident, pentru că toate tipele-l „vrea”. [/completare]

 4. Alex said,

  [3’rd time’s a charm] Notă de subsol – vezi d-ul Obadă [/notă]

 5. De ailalta said,

  la tine pe blog 😛

 6. v-twin said,

  La căminul cultural.

 7. hawke said,

  in mod sigur nu pe net…

 8. un monstrulec said,

  La un concert David Bowie? 🙂

 9. Alex said,

  se pare ca nu prea ai nimerit-o cu subiectul asta, nimeni nu vrea sa-si dea „armele” in vileag… a player never tells (heeheehee)

 10. colindatoru' said,

  la biserica…

 11. colindatoru' said,

  la biserica…..

 12. casargoz said,

  Pai la: conferinte de presa 🙂
  La shaormarie in spate la Rodipet 🙂
  Dar locul cel mai bun este la municipal pe acoperis.

 13. gingăl - bel said,

  un bărbat este non-stop la agăţat. şi pe budă dacă îl sună una să-l întrebe de proiectul de la un obiect o să se gândească s-o îmbârlige.
  FOREVER HUNTING …

 14. Smecher said,

  la cimitir cand au loc inmormantari

 15. Sir Alex Ice said,

  Atat de obosit ca nici pe mess nu am chef de vrajelnita…

 16. Sun said,

  Intrebarea ar fi fost „mai mergeti?”. Oare se mai merita? 😀

 17. wehaveheaven said,

  Draga mea, pari făcută dintr-o cocă tare.
  Poate nu-ţi răspund la întrebare, scuzându-mă că-s prea bătrân pentru aruncat nada la peşti. În schimb, intenţionez să te vânez pe dumneata.
  Înţeleg de ceva vreme că faci carieră aici cu spartanismele tale, petarde aruncate între cercurile de băieţi, sufficient de bine construite cât să vină toţi la tine, rând pe rând, să se apere: de ce-ai vorbit urât despre mine? ştiai bine că eu nu-s aşa…
  Dacă îl cauţi cumva pe fratele motociclistului Nino din filmul cu Amélie, te încurajez să continui cu plânsul împotriva neamurilor băieţeşti. Strategia ta de audienţă a fost originală la vremea ei, suficientă cât să facă puţină carieră şi cei care scriau post-uri în seama ta: nu se mai opreşte aia din urât bărbaţii? – sau aşa ceva. Dar statulul de vedetă trebuie veşnic întreţinut; e avid de noi peripeţii, noi fapte de arme sau larme, după caz.
  Statistic vorbind, blog-ul tău o să mai intrige lumea românească de pe WordPress o vreme, după care te-or uita la fel de repede cum te-au cunoscut. Şi dacă nu-l găseşti pe fătul frumos care ştie să-ţi decodifice toate post-urile, scrisori eterate de amor către Iubitul unviersal, până ce-ţi va suna stingerea celebrităţii? Eu nu te iau, am pe cineva.
  Sper că nu ţi-am livrat deja un preaplin de argumente pentru care mă urăşti. Şi o femeie dintr-ale sociologiei ţi-ar spune cam acelaşi lucru, aşa că mimez pe cât se poate un androgin pentru neîncăpătorul tău blog (de-atâta ură).
  Bănuiesc că erai înciudată pe câţiva băieţei care ţi-au trecut pragul poalelor şi au căutat să pipăie ce ai sub fustă. Băieţii aceia nu-s bărbaţi, pentru că bărbaţii sunt întotdeauna de iubit. Deci nu ai cunoscut niciun bărbat pân-acum. Sau ai cunoscut, dar nu te-nduri să cedezi la monumentul tău de orgoliu zidit aici, pe tărâmul Internet.
  În realitate, ştiu şi eu, iar tu ştii chiar mai bine decât mine că, femei şi bărbaţi, toţi suntem buni de iubit pe lumea asta – fără excepţie. Şi tu, dac-ai fost dezamăgită, meriţi mult. Nu era doar o glumă răutăcioasă, aluzia la Amélie. Caută sau găseşte mai degrabă un bărbat pentru tine şi, în privinţa urei, forever hold thy peace!

 18. eloa said,

  @wehaveheaven:uite aşa ador eu oamenii care dau cu bâta-n baltă fără să ştie cât e de adâncă. Dragostea mea,

  cei care scriau post-uri în seama ta: nu se mai opreşte aia din urât bărbaţii?

  eram chiar eu.

  În aceste condiţii, mulţumesc pentru sfaturi. O să le pun direct la suflet.

 19. wehaveheaven said,

  Elohim-elohee, chiar tu să fi fost? Apreciez forţa post-modernă a instinctului tău (fără mişto). Eu totuşi sper c-ai să reiei mesajul meu, cu toate bâtele şi bălţile aferente, şi ai să scoţi tu de-acolo cele două-trei cuvinte care, e-adevărat, intenţionam să ţi se lipească de suflet. Dacă nu vrei să trăieşti cu safistele (să te ferească!) sau la maici – deşi Dumnezeu tot bărbat este! – atunci, mai târziu, vei porni după bărbatul făcut pentru tine. Habar n-am cine eşti, dar ţin să ţi se-ntâmple lucruri frumoase şi fără bărbaţi ai ratat deja o jumătate de lume – ceea ce-i cam mult. Vreau să-ţi fie bine. Eu, ţie. Poţi să crezi aşa ceva pe cuvânt? Dacă da, crede.

 20. Eloa said,

  wehaveheaven said,

  Elohim-elohee, chiar tu să fi fost?

  Wrong again, dear. Eloa e numele unui poem de Vigny, ca să nu-ţi mai spun că e chiar personajul principal. Şi da, are şi o poveste. Relevantă pentru tot ce scrie aici. Lumea cunoaşte, citeşte, află, înainte să-nceapă să-i dezvăluie omului în propriului lui blog cât de împuţită e viaţa lui şi cum poate ea înceta să mai fie astfel. De ce ai vrea să-mi fie bine? Nici nu mă cunoşti. Nici n-ai citit ce scrie aici. Habar n-ai. Vrei să-ţi demonstrezi că eşti altruist? Vrei să ştie lumea că bloggerul wehaveheaven e atât de mărinimos încât împarte sfaturi şi urări de bine tuturor oamenilor, inclusiv misandrelor, sociopatelor,schizofrenicelor, paranoicelor şi oricărei alte categorii de femei bolnave în care m-ai încadrat subtil prin drăgălăşenia comentariului de mai sus?

 21. another e. said,

  ce tari sunt barbatii pretiosi care au ajuns la intelepciunea universala. scortosi si previzibili ca hartia de dictando. oricum eloa, el nu te ia ca are pe ‘cineva’. haha. ce tare a fost. a vrut doar s-arunce cu sfatu-n tine, doar doar ai vedea si tu calea cea dreapta si ti-ai vedea de indeletniciri mai mature. cum ar fi sa cauti si sa gasesti dracului un barbat pentru tine.

 22. wehaveheaven said,

  Probabil că nu aştepţi un răspuns şi ţi-am spus de la bun început că habar nu am. Dar spune-mi, toţi gagii (că doar ei sunt înrămaţii) care-şi fac culcuş la tine pe blog sunt înscrişi cu fier roşu de versurile care te-au inspirat şi tot ei ţi-au urmărit povestea, pas cu pas? De ce să mă judeci pe mine, dacă tot îţi atârni sufletul în public şi încă, din câte-mi zici, în versiunea ciuntită? Sau se-ntâmplă să fiu primul curios care-ţi vizitează prăvălia?
  Am mai luptat cu ura misandronelor şi, recunosc, nu e uşor. Şi nici nu are să se lase vreuna pradă uşoară, darămite dumneata!
  De curiozitate şi la modul generic – mă sustrag din ecuaţie: cum ţi-ai dori să te pună un (inevitabil) bărbat pe gânduri?

 23. wehaveheaven said,

  Mai sus poţi citi ultimul meu comentariu în ţara ta. FULL STOP

 24. Giant said,

  Stii ce, chiar daca a cam scris in necunostiinta de cauza, pentru mine, cele mai frumos scrise comentarii de pe blogul tau sunt ale lui wehaveheaven… injura(ti)-ma cat vre(t)i…

 25. eloa said,

  @wehaveheaven :

  eah. Normal. Vine şi-mi spune cum e viaţa mea şi cum ar trebui să fie, ce-ar trebui să fac, crede că a pus el ordine în lucruri, eu sunt nărăvaşă, desigur, şi el îşi ia tălpăşiţa. Las’, c-am mai văzut noi de-ăştia.

  „Am venit să-ţi spun despre viaţa ta, uite eticheta aici (scuipă pe dos şi ţi-o lipeşte pe frunte) şi acum plec, am treburi importante de făcut.”

 26. wehaveheaven said,

  Bau!
  Orfoaico, mişti stânca şi mă mişti şi pe mine cu cântecul tău. Sertarele, cutiile, covoarele, ca o lavandă sonoră.
  Iată, mă declar admirator al artei cu prefix „post-“, drept care după ultimul termen din şir mai urmează mereu ceva. Deşi nu vroiam să urmeze – cu sinceritate spun. (Nu răspunde ceva în genul: …ca acum să se trezească el să-mi arate, în plus, clemenţă, mie, păcătoasa, licheaua etc.) Nu am venit să-ţi spun despre viaţa ta, ci am venit să bâlbâi ceva despre viaţă. Ăsta ar fi un subiect pentru care aş mai insista pe lângă tine. Dar dacă eu aş vrea să-ţi ascult povestea, mi-ai spune-o? Dacă nu vrei să mă prefac că te-nvăţ eu pe tine, ia-mi-o înainte.
  Însă – pe cinstea mea – sunt foarte ocupat în seara asta. Dacă găseşti de cuviinţă, răspunde-mi acum, eu citesc şi-ţi dau o replică mâine dimineaţă sau aşa. Mulţumesc c-ai înţeles asta… Ciudat e dialogul cu public aşa vast şi flămând!

 27. De ailalta said,

  eloa, nu te mai chinui sa afli unde merg barbatii (copiii) la agatat. spune-ne doar unde iesi tu si trimitem toti gigoloii italieni sa se lupte pt tine 😉

 28. morbo said,

  aha.vigny.notat
  food for my ever hungry mind
  danke schun!

 29. morbo said,

  schon adica

 30. morbo said,

  aha

 31. yet another e. said,

  epoca post sa cam ternat savem pardon. aici e vorba de experienta, nu de lant de semnificatii nesfarsit. pay respect si balbaie despre viata in context. ai daton bara, invata inca ceva si nu mai trubaduriza atat de modern. yaaaaawn

 32. zat said,

  Si cand ma gandesc cat de usor este sa ai o femeie.Oriunde , atata vreme cat stii cum sa o minti .
  Premisa care ii face pe barbati sa scrie aici este , bag sama , dorinta de a vedea in autoare o super – buna care abia astepata sa fie cucerita , o super-femeie ,care…
  Aiurea.
  1 e femeie.
  2 mai sunt cateva miliarde.
  3 nu mai sperati atat de mult de la Femeie.E deosebita in varianta cremoasa , dar nu ii cereti mai mult decat poate…

 33. cris said,

  monstrulec a zis: „La un concert David Bowie?”
  wrong move, Bowie e prea sexy ca sa mai putem observa vreun alt barbat din jur 😛

 34. Sirg said,

  Unde mai mergeţi la agăţat?
  R: La locul de muncă al nevestei

 35. un monstrulec said,

  cris, trebuie sa continuam polemica asta la o cafea :p

 36. And you thought YOU were lame… « De ce urâm bărbaţii said,

  […] 6th, 2007 at 11:55 (Push, darling, push!) Dacă v-aţi ruşinat de propriile gânduri al postul ăsta, dacă voi chiar nu aveţi un loc de agăţat, dacă v-a lovit brusc că n-aveţi niciodată sânge […]

 37. blackmetal said,

  imi place ca intotdeauna scoti faza asta cu „cine esti tu sa-mi spui mie” in fata. asta demonstreaza o incapacitate de a trage anumite concluzii dintr-un raspuns si de a-l considera automat un afront. tipic feminin. cand s-ar putea ca in acele vorbe sa fie ceva mai subtil. pozitiv poate. ceva de invatat.
  de fapt, cred, mai mult de 90 % din barbatii care scriu aici s-au lasat pagubasi de ideea de a te cuceri,nu meriti. esti prea apucata. ce rost are sa-ti bati gura cu una care doar te insulta? macar daca ai avea si argumente.
  dar, majoritatea continua sa comenteze pentru ca, poate, cumva se va rezolva si cazul tau. se va descoperi un medicament care, luat de femeie, aceasta va fi capabila sa distimga intre barbatii buni si cei rai, cu toate ca au un comportament asemanator.

 38. eloa said,

  blackmetal, după cum spuneam, eşti singură pe plută sau mai e cineva cu tine?

 39. Mihai said,

  Cool! incepe sa imi placa. Am citit acu (aproape) tot de pe pagina asta si abia astept un raspuns acid si ucigator din partea ta!!! :)) (am sa fac o lista cu a b c, ca 1 2 3 au mai fo)
  a.stiu cam toti barbatii de aici ca nu esti atragatoare fizic; daca ai fi, ar fi o surpriza pentru toti 😀 (atentie, e doar o parere personala, tu n-ai decat sa o iei ca pe o jignire daca vrei, desi nu asta s-a vrut – pe net nu conteaza deloc aspectul fizic)
  b. daca intr-adevar masculii incearca sa te agate prin intermediul blogului, o fac mai mult ca sa iti cunoasca si forma fizica, intruparea, pentru ca mintea e destul de clar cum functioneaza si ce ii poate (desigur, ai pastrat ce e mai frumos pentru tine – imi e destul de clar ca asta se vrea a fi un blog exclusiv despre ura, si nici un om nu poate avea doar asta)
  c. nu mi-a placut schimbul de replici acide dintre tine si tipu ala, cum i-o zice, nu mai dau scroll acum sus. macar de-ar fi iesit ceva constructiv din el, dar intre doi oameni incapatanati care nu lasa deloc de la ei nu e loc de intelegere. imi pare rau, eu sper ca mi-am invatat lectia in ce ma priveste (eu sunt un blogger micutz micutz, deci ma refeream la realitate).
  Daca am vorbit in (prea mare) necunostinta de cauza, nu imi cer scuze 😀 pt ca nimeni nu stie absolut nimic, tu ai toate informatiile relevante pe care nu le dezvalui. (oaaaa cat am scris)

 40. samurai said,

  pai…pe blog.
  nu?

 41. roman8 said,

  la un ecler,draga

 42. lamya777 said,

  in regie, la o bere in Pub 24 sau….La Cafenescu, vizavi de regie 🙂

 43. Mara said,

  in vamaaaaa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: