De ce nu vorbesc cu fanii pe mess

Ianuarie 27, 2007 at 1:51 (Răspunsuri fanilor mei)

Pentru că mi-e rău, pentru că nu mai pot, pentru că în ultimele 5 nopţi am dormit 3+2+4+3+2 ore, pentru că îmi vine să plâng, pentru că am încercat să mă îmbăt în seara asta şi nu am reuşit, pentru că oboseala şi stresul m-au făcut să umblu ca beată toată săptămâna, pentru că n-am timp să le fac pe toate, pentru că mi se sparg toate în cap, pentru că am şi sesiune, şi licenţă şi un job la care ţin foarte tare în acelaşi timp, pentru că nu-mi dau seama care sunt priorităţile, pentru că nu fac nici un lucru bine, pentru că oricât de ocupată aş fi, îmi găsesc timp să mă scuz că nu pot să răspund pe mess, pentru că nu pot să vă programez să mă vrăjiţi, pentru că nu o să mai am nici un weekend liber, pentru că nu am scris un rând în lucrarea aia de licenţă, pentru că nu vreau să şterg blogul ăsta, pentru că nu mai am timp nici să respir, pentru că atunci când mă întorc acasă citesc ce-a mai scris lumea pe deaia, pentru că uneori mă porneşte un dor să mai şi scriu. Sunt egoistă, ştiu. N-ar trebui să irosesc timpul postând pe blog sau răspunzând la câte un comentariu, ci ar trebui să mă las antrenată în conversaţii cu necunoscuţi pe mess, care sunt sigură că au toate şansele să fie fascinante, poate chiar să se soldeze cu ceva întâlniri offline, nu?

 BĂ! MĂ SCOATEŢI DIN MINŢI.

Domnului Obadă, domnului care tocmai mi-a cerut să-i şterg ID-ul din lista de mess (vezi că e un progrămel care face asta, informează-te) în cazul în care acest comentariu este adevărat şi celor câţiva norocoşi care au primit approve săptămâna asta şi n-am apucat încă să mă las vrăjită pe mess: răspunsul la titlul postului, la titlul blogului şi la toate nedumeririle voastre care încep cu „de ce?” este deaia. Now please gently fuck off. The world doesn’t revolve around you.

44 comentarii

 1. Sir Alex Ice said,

  Pentru ca unii nu au 2 neuronii necesari sa se gandeasca ca daca are pana pe la 11 seara acelasi status non stop e de presupus ca e inca la servici…

 2. Smecher said,

  Vai vai….s-a suparat retard girl si mi-a sters comment-ul.

 3. Dorin said,

  Asta e viata, mereu sunt greutati, e normal sa ai responsabilitati si probleme. Toti avem. Importanta e maniera in care le depasesti. Se pare ca tu te lasi coplesita de problemele tale in loc sa cauti solutii

 4. somnoros said,

  de curand am gasit o noua jucarie pe net. am subtitrat filme . de ce spun asta aici? pentru ca ai fost una din sursele mele de inspiratie pentru al doilea film . cea mai reusita as putea spune.
  ma fac fan? da’ daca stiu de la-nceput ca nu-mi raspunzi… nu ma mai fac.

 5. experienced guy said,

  Tu ori suferi de old maid’s insanity ori fanii tai sunt niste masochisti.Totusi tind sa cred ca ambele variante sunt valabile in cazul tau.

 6. Sir Alex Ice said,

  Ihim… experienta in ce? Pus faianta in baie?

 7. Dr. de serviciu said,

  Eloa… just take it easy… viata ii al dracu de grea… asta e…

 8. raphael said,

  eu cred ca saraca fata a ajuns la capatul rabdarilor, avand toata ziua de-a face cu sholdani si cu tot felul de nebotezatzi….care vor acest blogg ras de pe fazta pamantului….

  propun un concediu medical de 2 sapt. …platit……dupa care ea va revenii cu fortze noi si (numai) bune intentzii…

 9. Giant said,

  ahahahahahaha… hai ma ca ti-am spus si cum se numeste preogramul… da-i omului detalii sa nu se chinuie…

 10. ALA cu ID-ul said,

  ma simt dezamagit si flatat in acelasi timp.
  in sfarsit ai reactionat. si chiar ai reusit sa scrii mai mult de 5 cuvinte. atat doream. inseamna ca ai, totusi, o latura umana. multumesc pentru lamurire.
  partea proasta e ca nu aveam deloc intentia sa te „vrajesc”. eram doar curios ce fel de persoana esti. nu chiar oricine scrie un blog. dar, dat fiind ca te-ai erijat in purtatoarea de stindard a femeilor anti-barbati, nu prea sunt sanse.
  eu iti urez din nou spor la invatat si sa iei numai note mari. ca minte ai, bine arati (sau cel putin cat am reusit sa inteleg) si ar fi pacat sa nu ajungi cineva.
  PS. si sa stii ca orice program ar folosi cineva, o reactie ca asta nu va obtine.

 11. ALA cu ID-ul said,

  inca ceva … care fani?

 12. Radu-Mihail Obadă said,

  Punctual şi în ordinea apariţiei:
  1) Valoarea de adevăr a acelui comentariu îmi este necunoscută şi suficient de indiferentă încât să nu justifice efortul de a mă informa asupra ei.
  2) Mutatis mutandis, nu mă consider norocos, nu vreau să te vrăjesc („the world doesn’t revolve around you”), am sperat doar că poţi mai mult decât vorbe (goale) pe un nenorocit de „blog”.
  3) „Fuck off” este cât se poate de neoriginal – ţi-am sugerat să mai lucrezi la stil?
  4) Trecând peste ironie, te flatezi peste poate considerându-mă a priori un fan.

  În altă ordine de idei:
  1) Încă sper că pot purta – cu tine – o conversaţie în tihnă, fără a fi nevoie, ca preambul, să-mi dai în cap – la figurat au ba. Eşti ocupată? Prea bine, sesiunea se termină în curând şi vei rămâne fără scuze – indiferent cât de întemeiate ar fi acestea de acum.
  2) Te agiţi prea tare şi-ţi face rău la ten (surprinzător, nu sunt ironic).
  3) Indiferenţa faţă de motto-ul tău mirific nu afectează cu nimic curiozitatea pe care o aveam faţă de tine. O aveam, în ultima vreme eşti mai acră decât o soluţie concentrată de acid citric. Un mic pont din partea unuia pe care tu (şi întreaga subspecie pe care o reprezinţi) îl urăşti a priori: sarcasmul rezonează în amar.

  P. S. Rămânem prieteni şi vom discuta la caramele într-un „future proche”, nu-i aşa?

 13. martiniro said,

  Cum timp de pierdut nu mai am, ma bag si eu in seama pentru una din ultimile dati 🙂
  Ce ziceam? Si eu sint pe la jumatatea celor 15 examene care imi maninca 18 luni de viata in loc sa ma bucur de Mateiu… te inteleg, esti dependenta de scris, blog, slujba, licenta, dar mai da-i dracu’ de fani (eram tentat si eu sa zic „care fani?” – dar e perceptia ta…). eu de ce las comentariu??? Nici mie nu-mi ajunge timpul. Si eu ma pling ca nu am timp sa la fac pe toate. eu nu ma mai imbat de mult, dar am alte vicii si frustrari. Deci, multi sint ca tine. Arta e sa jonglezi cu timpul, cu asta ma imbat eu :)).
  Nu imi permit sa dau sfaturi, dar o diversificare ajuta? un concediu, o pauza pe blog sau „another main theme” ‘cause u’ve plenty unexplored ways. cheers! M 😛

 14. martiniro said,

  Epilog retoric…
  De ce majoritatea are orgasme cind discuta in contradictoriu? STOP! eu stop, adica.

 15. Sir Alex Ice said,

  Lasa ca vedem noi cum discuta cu fanii dupa licenta ;).

 16. Alex said,

  Domnule Obadă, în urma unei scurte căutări via Google am găsit o descriere „cvasi-manelistică” a apucăturilor dumneavoastră, pe care doresc s-o citez aici: „Interests: Calculatoare, muzica, femei si fotografie. Nu neaparat in aceasta ordine”. Este vorba de un extras de pe forumul Fotomagazin. Deranjantă şi nefericită formulare. Contrastează puternic cu limbajul folosit de dvs. aici. Încercaţi să impresionaţi pe cineva? Da, întrebarea e retorică. 🙂

 17. Radu-Mihail Obadă said,

  (Notă către cetitori: e prima şi ultima dată când se înâmplă.)

  Stimabile Alex,

  Deoarece nu reuşesc să găsesc niscaiva date de contact ale dumitale (şi mi-e tare lene să mă străduiesc mai tare), sunt nevoit să-ţi răspund aici. Carevasăzică, dumneata găseşti că interesul meu pentru femei este „nesănătos”? Au ce găseşti deranjant şi nefericit în acea formulare? Singurul joc stilistic de-acolo este indicaţia preţioasă a priorităţilor ne-evidente şi îmi este foarte greu să înţeleg de ce te deranjează.

  Îţi sugerez ca pentru polemică să mă contactezi personal (radu.obada pe un serviciu de mesagerie instant foarte popular) şi să laşi aprecierile în necunoştinţă de cauză de pe „blogurile” altora. Părerea mea.

  P. S. Apucături ai dumneata, mi se pare inelegant (eufemestic spus) să mă jigneşti. Total lipsit de stil.
  P. P. S. Contrastul este un mijloc foarte puternic de exprimare în artă.

 18. Serendipity said,

  In felul ei… dar s-a scuzat. 🙂

 19. morbo said,

  domnu obada, get real!

 20. "pro"fan said,

  rezumat : nu am timp sa fac ce-mi place si tocmai m-am trezit in capul listei de persoane a caror viata suge grav.

  isn’t loneliness a bitch…

 21. Eloa said,

  Alex said,

  Domnule Obadă, în urma unei scurte căutări via Google am găsit o descriere “cvasi-manelistică” a apucăturilor dumneavoastră, pe care doresc s-o citez aici: “Interests: Calculatoare, muzica, femei si fotografie. Nu neaparat in aceasta ordine”. Este vorba de un extras de pe forumul Fotomagazin. Deranjantă şi nefericită formulare. Contrastează puternic cu limbajul folosit de dvs. aici. Încercaţi să impresionaţi pe cineva? Da, întrebarea e retorică.

  Interesant…

 22. hmmmmm said,

  sir alex … plural la neuron = neuroni (nu neuronii
  raphael … forma de viitor a verbului a reveni, persoana a treia singular = va reveni (nu revenii)
  daca au fost doar greseli de tastare imi cer scuze …
  pentru „scriitoare” bravo, nici o greseala.

 23. Sir Alex Ice said,

  Felicitari, ai remarcat ca am subliniat ca e nevoie de mai mult de 1 unul.

 24. Alex said,

  @ D-ul Obadă: Au principle nu pricep necesitatea statuării interesului pentru „femei”, pe un forum public. Aşa ceva se subînţelege. Doar s-teţi bărbat, pare-se. Şi-n plus aceste „apelative” sunt deja revendicate de către cei care ascultă muzică „hop-hop-hopa!”. Scuze dacă dvs. încercaţi a încropi o zeflemea acolo şi eu nu am prins gluma din zbor. Poate eram cu capra la raze. Se-ntâmplă şi la case mai mari (3 camere, 100 mp).

  P.S. – Nu am dorit a vă jigni ci doar să vă atrag atenţia că nici chiar dvs. nu sunteţi perfect.
  P.P.S. – Nu-s genul de om care să poarte polemici şi-n plus cred că atitudinea dvs., debordată pe acest blog, este suficient de edificatoare asupra genului de om „care-l sunteţi”. A se nota limbajul intenţionat eronat şi tenta profund ironică.

 25. razvan said,

  noapte buna

 26. Sirg said,

  haha… cât caz pentru nimic!
  Eloa, eu am rămas impresionat de cât de multă atenţie dai unor necunoscuţi maliţioşi de pe net, confortabil ascunşi după un pseudonim şi ID, care probabil, în mare parte, dacă s-ar ivi ocazia, ar ezita să te privească în ochi. Frumos din partea ta, se vede că urăşti bărbaţii dar iubeşti fanii 😀
  Baftă!

 27. Dr. de serviciu said,

  @Sirg: Da’ tu, ai privi-o? Sau si tu preferi sa sezi ascuns dupa un ID si in spatele ecranului?

 28. silversun said,

  salut….tu nu ma cunosti dar eu te stiu demult…imi placea sa stau la tine in fatza geamului in fiecare noapte, am foarte multe poze cu tine…la cateva te-am decupat si te-am lipit p poze cu mine, parca am fi impreuna
  …nu sunt obsedat…mama greseste…sper sa vb 😀

 29. Sirg said,

  =)) stalker!

 30. Sirg said,

  ah.. şi ca să nu uit, d-lui Obadă –
  tot n-am înţeles, sunteţi doar maliţios sau aveţi şi ceva de spus?

 31. Sirg said,

  D-lui Doctor de serviciu –
  Normal că aş privi-o, de vreme ce îi scriu pe blog…! Domnu’ doctor… dacă dumneavoastră discutaţi cu o persoană, nu o priviţi în ochi?
  Iar eu nu mă ascund după nici un ID, nu e cazul, nu eu sunt cel fără de link şi cu un nume conspirativ. Am încercat să scriu situându-mă altfel faţă de monitor, dar nu am reuşit! Aştept sugestii!

 32. nomemory said,

  recunosti ca esti obeza ?

 33. Coman said,

  bolnavii sa ia pastile…
  sau mai bine o vizita la predeal, la sanatoriu, ca nimic nu-i mai bun ca aerul curat.

 34. silvermoon said,

  @silversun: Incearca sa te apropii mai mult de realitate pentru un plus de senzatii tari, de exemplu ai putea incerca sa ii spui cum ai coborat in rapel cu funia de pe bloc fix doua etaje ca sa poti ii vedea junk-ul ala de HP Photosmart 417 si eventual promite presupusilor fani date mai exacte de localizare intr-un episod viitor.

 35. miha said,

  wow ! dar ce se-ntampla ??? Eloa a devenit `vedeta` peste noapte ?

 36. mirandolina said,

  Bai da` va rog…Lasati fata in pace ca o scoateti din minti!!! Saraca de ea … Asa se intampla cand in copilarie nu iti da nimeni atentie ,nici macar mama si tata mai ales prietenii de joaca; pur si simplu nu te poti obisnui…Si cum ea are o gramada de fani acum, vai…nu…! Dobitocilor…de ce nu intelegeti…Sunteti toti niste klingonieni razvratiti prin galaxie…

 37. bornedbored said,

  BărnEDBărd – Interests:

  1. World peace.
  2. Oil in Irakq.
  3. Blogs.
  4. Shaving whales.

  Interesant pe dracu’ …

  P.P.P.S – În rest, ca tot omul. Iubesc femeile, copii, pisicile, muzica bună şi vacanţele. Şi berea.

 38. Dr. de serviciu said,

  @sirg:
  „Normal că aş privi-o, de vreme ce îi scriu pe blog…!” – asta nu se poate stii
  „Domnu’ doctor… dacă dumneavoastră discutaţi cu o persoană, nu o priviţi în ochi?” – ba da (semn de respect pt. cealaltalta persoana si deasemena semn ca eu nu sunt sluga lui, deci am cel putin aceleasi drepturi umane pe care le are si el), dar eram curios daca ai face acelasi lucru
  „nu eu sunt cel fără de link” – eu nu am blog si nici pagina web pt. ca nu am timpul si nici pasiunea de a sta sa imi scriu „gandurile” pe net (daca am ceva de spus zic pe un forum – preferinta personala); deasemenea nu am nimic cu aceia ce scriu bloguri (fiecare face ce ii place in timpul liber – a free world)
  „nume conspirativ” – hmmmm… de ce?
  „Am încercat să scriu situându-mă altfel faţă de monitor, dar nu am reuşit! Aştept sugestii!” – mai incearca. Incercarea moarte n-are. Mai si inveti una alta pe parcurs.

 39. Sirg said,

  Să ştii că am încercat să scriu din spatele monitorului (la propriu) şi după lungi cugetări am ajuns la cocluzia că e cam incomod, dar mai sănătos pentru ochi. Se pare că mă ascund în faţa monitorului…pentru că în spate nu am loc de cabluri!

 40. eloa said,

  mirandolina said,

  Bai da` va rog…Lasati fata in pace ca o scoateti din minti!!! Saraca de ea … Asa se intampla cand in copilarie nu iti da nimeni atentie ,nici macar mama si tata mai ales prietenii de joaca; pur si simplu nu te poti obisnui…Si cum ea are o gramada de fani acum, vai…nu…! Dobitocilor…de ce nu intelegeti…Sunteti toti niste klingonieni razvratiti prin galaxie…

  Doamna dr de serviciu, sunteţi soţia?

 41. prowler said,

 42. eloa said,

  prowler , o să-ţi scriu un post cu dedicaţie specială: How to Know When to Fuck Off and Mind Your Own Fucking Business.

 43. prowler said,

  😀

 44. Dr. de serviciu said,

  @Sirg:
  pai daca ii mai sanatos pt. ochi fa-ti rost de un monitor wireless. Ochii trebuie pastrati in conditie buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: