Pentru că nu spun răspicat ce vor

decembrie 7, 2006 at 1:46 (În general)

gORE n-are ce lucra şi scrie asta:

Textul “Ma freaca la cap cineva care nu a inteles ca a fost o chestie de o noapte” l-am auzit in egala masura si de la femei, si de la barbati.

Femeile se vaită că nu mai scapă de fraier ca să se laude că sunt dorite, nu pentru că le incomodează fraierul cu pricina, în timp ce bărbaţii sunt cu adevăraţi agasaţi de distrusa care nu a înţeles că a fost o chestie de o noapte şi îi freacă la cap în consecinţă.

Femeilor le place să fie curtate, urmărite, să li se ofere atenţie, să flirteze. Ele adoră fanii. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bune. Se simt mai frumoase, mai sigure pe sine…Femeile nu au nici o problemă cu unul care nu înţelege că a fost o chestie de o noapte, doar n-o să le înfigă o verighetă pe deget cu forţa. Când nu vor să mai existe o dată viitoare, o să-i transmită: „Aş fi onorată dacă m-ai lăsa dracului în pace”.

Să revenim la bărbaţi. Ce dobitoci! Nu sunt în stare să spună răspicat ce vor. Sunt atâtea femei care şi-ar trage-o cu cineva doar ca să se simtă active social, ca să aibă ce discuta cu prietenele la cafea, ca să poată împărţi tuturor frustratelor din lume sfaturi din categoria „get a life”!

Pauză publicitară                                                                    

Eu sunt femeia pe care o vrei fără să ştii cum arată.
                                                                                                       

Nu pricep de ce trebuie să găseşti o idioată credulă, să o minţi, să te chinui s-o păcăleşti că îţi pasă de ea, că o placi, că dacă îi suspendă ăştia permisul n-o să-ţi fie indiferent, că…eşti capabil de sentimente, că ai suflet, când ai atâtea femei „cu viaţă socială activă” la dispoziţie.

Trebuie să cauţi genul de femeie de care ai nevoie. Dacă a trebuit să te chinui să pari uman ca s-o cucereşti, atunci nu te aştepta să scapi prea repede de ea după „chestia de o noapte”, cum zice gORE. E clar că îşi va imagina că ai motive serioase să nu răpsunzi la telefon sau la mail-uri. Te va agasa o perioadă până va obosi şi va înţelege că a fost dar o fraieră în plus.

E atât de simplu să spui ce vrei. Nici nu-ţi pierzi timpul de pomană încercând să dai pe spate o stană de piatră cu principii, care, dacă nu eşti interesant, nu şi-o trage cu tine nici dacă te cheamă nihasa, nici nu trebuie s-o suporţi „după”, când încearcă să înnoade un dialog, ca să afle ce dracu’ s-a-ntâmplat cu pretinsul tău suflet şi, între timp, scrie pe blog cât de dobitoc crede că eşti.

And that’s why I started my blog. 

Reclame

36 comentarii

 1. mr. Q said,

  Nu-ti taia craca de sub picioare.

  Nu vrei sa auzi de 100 – 1000 de ori pe zi „vreau sa facem sex” „vreau sa facem sex” de la barbatii pe care ii intalnesti.

 2. g. said,

  ar trebui sa ma simt?

 3. Sir Alex Ice said,

  Scoate-mi permanently offline-ul ala.
  E indeajuns de clar spus?

 4. Sirg said,

  Femeile sunt atrase de „băieţii răi”, de negativul misterios sau de tipul misterios care nu zice nici da nici nu şi le lasă gândite, derutate. În caz că mai apare un tip cu bune intenţii, e respins rapid, pentru că azi, orice vorbă e vrăjeală, mai puţin vrăjeala însăşi. Ele întotdeauna se frământă pt tipi total nepotriviţi pt ele, sau pt tipi care nu sunt în stare să fie cu cineva, mai mult decât 2-3 nopţi. E un fapt, sunt cărţi despre asta. Şi am mai observat ceva. Foarte multe femei se ancorează în relaţii total distructive pentru ele, cu bărbaţi supergeloşi şi posesivi, agresivi sau alcolişti. Işi zic, lasă, că îl schimb eu, că doar e „puiul meu” şi îl iubesc. Dar după ce totul eşuează, tot sufletul şi efortul depus ricoşează şi devin nişte acrituri, care îşi zic, acum eu am să îmi bat joc de bărbaţi!

 5. Sir Alex Ice said,

  Cred ca am mai spus ce a zis Sirg de nspe ori, cu diferite ocazii. Blog, forumuri, mail-uri etc.
  Cu o singura diferenta: dupa ce si-o iau peste bot indeajuns de urat ajung sa caute fraieri din aia care se poarta frumos cu ele, le respecta and shit. Pentru ca realizeaza ca unul din asta nu-i interesat doar sa-si testeze anduranta bateriilor pe ea, vrea sa fie acolo si maine si poimaine…
  Sau pentru ca doar astia raman neluati, pentru ca s-a consumat stocul de bad boyz, cool machos si gentlemen wannabes.

 6. Sirg said,

  Mai era şi filmul acela „sweet” 😛 „Ce vor femeile” cu Mel Gibson. Şi el era un bad boy.. ce coincidenţă. Cred că Eloa trebuia să afle că tipul era gay, nu însurat (cum e faza în film). As gay as it gets 😀

 7. Giant said,

  Hei hei hei… sirg nu te lua de Mad Max ca nici macar nu ai vazut filmul (sau te-ai uitat degeaba la el)…

  Eloa sez: Eu sunt femeia pe care o vrei fără să ştii cum arată.

  Ai inceput cam tarziu campania publicitara… deja cautam produsul… te vreau (nu va ganditi la prostii – asta e rolul meu…[explicatie pt borned care just doesn’t get it: rolul meu este sa ma gandesc la prostii]) de la primul post citit…

 8. De ailalta said,

  And that’s why I started my blog.
  In tot raul si un bine Eloa. Uite ca ti-a stimulat creativitatea, te-a inspirat. Scrii excelent!

  Pauză publicitară
  Eu sunt femeia pe care o vrei fără să ştii cum arată.

  care sunt costurile?

 9. Sirg said,

  Mad Max cred ca o spunea răspicat dacă o vroia, dar nu era nevoie 🙂 Giant, m-am uitat de mai multe ori la filmul ăla şi nu degeaba, dar asta e altă discuţie.

  Eloa începe să bage publicitate. Eu am găsit azi ceva interesant pe net – http://www.colorstrology.com . Mie mi-a iesit culoarea „jadesheen”. Vreau să îşi facă şi Eloa „testul” şi să ne zică ce culoare i se potriveşte, tot într-o campanie publicitară. Vine Crăciunul, şi să ştim ce culoare să alegem pentru panglica de la cadouri 😀

 10. Monnica said,

  se intampla sa fie si relatii de o noapte. barbatii au tendinta de a face comparatii cu cea care i-a oferit un sex bun. asa ca, daca ea nu s-a ridicat la pretentiile lui, nu o mai vrea si a doua oara. de asemenea, daca nu are ce sa discute cu ea, nu o mai vrea. mai exista si genul de barbati care vor doar sa f*** ceva si de obicei cad in plasa lor cele mai fraiere, care cred ca el e alesul si pe urma plang pe la usi a doua zi pt ca el nu mai raspunde la telefon. asta era si scopul lor…una bucata noapte si atat. ideaa e ca nu trebuie sa traiesti cu sentimentul de „si f*** si cu banii luati”, ci cu „l-am f*** si pe asta!”

 11. Giant said,

  sirg, then pliz esplain: „nu însurat (cum e faza în film)”

 12. Giant said,

  Eloa a mai facut o greşeală (de ortografie de data asta)… până la urmă e om şi nu avem nevoie de gloanţe de argint pentru a o termina… puţin venin ajunge…

 13. Sirg said,

  Pt cine n-o văzut filmul… spoilers ahead 🙂
  Deci El s-o cuplat cu Lola şi, vorbind în termeni academici, i-a tras-o, după care a uitat de ea. Şi după câteva zile crâncene, biata Lola revine disperată după el, şi îi cere explicaţii, pt că ea nu mai vrea să sufere din nou, etc etc… iar el în loc să îi zică adevărul, că are pe altcineva, o minte cum îşi doreşte ea (please say you are gay). Am făcut şi eu o trimitere la faza din film, Giant. Văd că eşti tare chibiţ.

 14. Talpă Iute said,

  my dear, câţi ani ai? 12? atunci mai mergea faza cu „cerutul prieteniei”. faza cu „spus răspicat ce vrei” nu merge. simplu. pentru că femeilor le place să fie minţite. şi pentru că nu iau deciziil cu capul. trebuie să le mănânce între picioare când îl văd pe respectivul ca să şi-o tragă cu el. ţine de instinct şi de rolul pe care îl au ele în reproducere: caută masculii cei mai „puternici” cu care să şi-o tragă (vezi „băieţii răi” de care vorbeşte sirg), şi îi cataloghează (inconştient) pe „băieţii de treabă” ca slabi, doar pentru că le respectă şi spun răspicat ce au de spus, carevasăzica nu-s buni să le facă copii. dacă te jigneşte vorbele astea ia-te niţel la analizat. şi eventual şi pe prietenele tale.

  „femeile suferă din dragoste, bărbaţii din orgoliu”. ce e aia dragoste? vrei să zici, 1% atracţie fizică, 9% masochism şi 90% autosugestie distructivă? asta poate afecta şi bărbaţii, stai liniştită.

  Poveste:

  a trebuit să-mi găsesc „iubirea vieţii” de vreo 4 ori până să-mi dau seama că e ceva în neregulă cu logica asta. aşa că am făcut un experiment…

  m-am îndrăgostit de o maimuţică. ăia 1% de atracţie fizică existau, temperament pe gustul meu, căutatul de calităţi, insistatul pe ele şi includerea în fanteziile erotice a făcut restul.

  mi-a luat cam 2 săptămâni să pot spune că „o iubesc”, să simt dorinţa aia să o am lângă mine tot timpul, să o protejez, etc… pe de altă parte, ea s-a „împrietenit” cu mine. adeca, ştii, genu ăla de „prieten” cu care nu ţi-o tragi, deşi ţi-o cere tot timpul, deşi te simţi bine că te doreşte, da nu simţi fluturi in stomac când îl vezi. se spune că sex fără „dragoste” se poate, dar invers nu… câteva luni mai târziu când am hotărât să sistez experimentul pentru că devenea prea distructiv pentru mine a durat vreo 3-4 zile să-mi fac curăţenie în cap înainte să las muşcătura otrăvită cu care termin de obicei relaţiile cu cineva.

  maimuţica a fost şocată. a zis că nu-s uman. carevasăzică dacă te conduce capul de sus* nu eşti uman… nu ţi se pare ironic? mie da.

  succes în căutatul condiţiei umane
  Indianu’ Talpă Iute

  * era un banc:
  Q: ce se întâmplă cu un bărbat dacă îi tai capul sculei?
  A: celălalt cap preia automat controlul

 15. Giant said,

  Sirg, ma’bad… n-am citit atent din prima… mi s-a parut ca povestesti aiurea…

  Observ ca-s cam numa’ off-topic p’aci… poate ar trebui sa ma abtin…

 16. Buddha said,

  Eu sunt femeia pe care o vrei fără să ştii cum arată.

  De aia intalnirile oarbe sunt reusite in proportie de 1% 🙂

 17. gORE said,

  Imi permit sa rad. Uite, cu riscul de a-mi lua un ban (pe ip, nu nou) voi spune ca ai inceput sa debitezi.

  „Femeilor le place să fie curtate, urmărite, să li se ofere atenţie, să flirteze”

  Aha, si unde era aia care nu avea nevoie de incurajari ca e frumoasa, destepata, etc, samd ? Ele adora fanii ? Hai mai baga si banii si vei semana cu un manelist („Toate femeile sunt niste curve dupa bani”).
  Asa, acum cu dobitocenia noatra. Sa inteleg ca in fata unei intrebari directe gen „Ba, io vreau sa ti-o trag, hai la mine”, majoritatea femeilor sar in sus de veselie, iau haina din cui si bocancii (care evident sunt singuri) si purced la locul unde urmeaza sa se intample fapta. Ha. Dezvoltand, daca barbatul vrea o relatie serioasa cu respectiva, afirma raspicat „Esti de acord sa imi acorzi prietenia ta ? „.
  🙂 Pauza aia publicitara suna misto, da are o hiba : supraapreciezi procentul de onanisti. Bergenbier.
  Sa zicem ca il papuselizezi pe unu. Si realizezi ca el e Acela. Numai ca el, fiind constient cum s-a ajuns acolo, e precaut. Mai exact te ignora. A, am uitat posturile din spate :). Ai ceva de scris pe blog.

  E atât de simplu să spui ce vrei

  Corect, greu e sa faci sa se intample.

  Nici nu-ţi pierzi timpul de pomană încercând să dai pe spate o stană de piatră cu principii, care, dacă nu eşti interesant, nu şi-o trage cu tine nici dacă te cheamă nihasa, nici nu trebuie s-o suporţi “după”, când încearcă să înnoade un dialog, ca să afle ce dracu’ s-a-ntâmplat cu pretinsul tău suflet şi, între timp, scrie pe blog cât de dobitoc crede că eşti.

  Da, aici iar nu ai dreptate. De scrisul pe blog nu scapa nimeni – doar e un motiv de rupt in figuri. Si mai exista categoria de mai sus, care scriu pe blog ce dobitoci cred ca sunt.
  Oricum, se revine la vechiul subiect – Barbatul, porc/prost, femeia, emancipata. De aici s-ar naste un blog „De ce ne e mila de femei”.Numai ca aici e doar parerea uneia din ele. Nici macar una reprezentanta.

 18. umbluteleleu said,

  generalizari de cosmopolitam. pro sau contra, nici situatia ta (cea care a generat blogul) si nici parerile exprimate de cititori (bazate pe, sper, propriile lor experiente) nu par a fi altceva decat constatari atotputernice si atotstiutoare. that is not so. is it?

 19. trei said,

  mah, io cred ca-l cunosc 😀
  si mai cred ca, intr-un fel sau altul, el trebuie sa resimta consecintele actiunilor lui; sa plateasca pretul. Nu pentru ca e barbat, ci pt ca asa e corect: gresesti, platesti.
  Poate n-o sa poti tu face asta… dar merita a incerci.

 20. razvan said,

  aproape real, dar nu e. iar aberezi.
  eu nu spun unei femei ca nu mai vreau sa o vad. de ce as spune asta ? daca o mai vad, poate ne-o mai tragem si altadata.
  adio.

 21. Subiectiv said,

  hmm… intreaba, cere, chestii, trestii… si ce te faci daca intrebi si nu ti se raspunde? vezi tu, ai tendinta sa generalizezi totul. si la barbati, dar si la femei. uiti ca femeia nu e doar una, ci sint muuuulte. ceva mai mult de jumate din populatia Pamintului. poate ar trebui sa iti revezi setul de valori.
  acu’ nah, considera-ma mai idiot, da’ eu tot n-am priceput de ce ti-ai facut blog :)). ma rog, asta poate fi pusa pe seama altor motive, cum ar fi o despartire, da’ nu te priveste pe tine :P.
  in alta ordine de idei, daca tu ti-ai facut blog doar ca sa te razbuni… nu poate decit sa mi se para amuzant. sper sa iti publici blogul 😀

 22. Sirg said,

  Discuţie pe messenger:
  EL: de ce fetele nu vor ca baietii sa puna suflet?
  EA: pt k fetele nu prea mai au incredere pt k in lumea de azi rar gasesti un baiat serios mai bine zis un fraier care sa puna suflet

  Temă: Comentaţi: „un băiat serios, mai bine zis un fraier care să pună suflet”.

 23. gORE said,

  Ce sa comentezi ? Treci la fapte, fa-i bucuria (adica fa-ti-o si tie), da-i papucii si motiveaza prin neseriozitate. Dupa aia viziteaza-i blogul 😀

 24. eloa said,

  gORE said,

  Aha, si unde era aia care nu avea nevoie de incurajari ca e frumoasa, destepata, etc, samd ? Ele adora fanii ?

  Măi băieţel, încerc să am răbdare cu tine. Să-ţi explic. Există plebea, ceata, hoarda de fani şi există EL, care n-a făcut niciodată parte din mulţime, nu e doar „încă unul”. Pentru EL există pretenţii, pentru plebe nu.

 25. eloa said,

  umbluteleleu said,

  generalizari de cosmopolitam. pro sau contra, nici situatia ta (cea care a generat blogul) si nici parerile exprimate de cititori (bazate pe, sper, propriile lor experiente) nu par a fi altceva decat constatari atotputernice si atotstiutoare. that is not so. is it?

  Eşti deştept. Păcat că nu pricepi nimic.

 26. eloa said,

  Sirg said,

  Temă: Comentaţi: “un băiat serios, mai bine zis un fraier care să pună suflet”.

  Deci bărbaţii sunt nişte victime. Femeile vor fotbalişti cu bani, nu programatori cu suflet. Mă duc să plâng. Săracii de voi. Să vă creadă fraieri pentru că vreţi să vă dedicaţi unei relaţii, să iubiţi o creatură, iar ea…ea se lasă aşteptată la infinit şi viaţa trece pe lângă voi şi ea nu mai apare, pentru că în drum spre casa bunicii a prins-o lupul şi a plimbat-o până-n Maldive şi-napoi, luându-i astfel minţile.

 27. eloa said,

  razvan said,

  aproape real, dar nu e. iar aberezi.
  eu nu spun unei femei ca nu mai vreau sa o vad. de ce as spune asta ? daca o mai vad, poate ne-o mai tragem si altadata.
  adio.

  Vezi să nu te dispere cu telefoanele între timp, cu întrebări tâmpite de genul „ce mai faci?”.

 28. eloa said,

  Giant said,

  Observ ca-s cam numa’ off-topic p’aci… poate ar trebui sa ma abtin…

  Păi sigur, ca să mă disperi pe mine pe mess apoi. Nu, nu. Comentează în continuare, să mai consumi din energie 😉

  PS: lumea e rea, gigănţel.

 29. Sirg said,

  @eloa

  Femeile vor fotbalişti cu bani, nu programatori cu suflet.

  Nu era vorba de bani aici, sigur, cu bani e uşor să faci aproape orice, dar tot nu poţi cumpăra dragoste cu ei. (se poate cumpăra atenţia unei femei, aia da!).
  Iar de data asta chiar cred că generalizezi prea tare şi vrei să reduci orice caz la trademarkul tău: „Femeile suferă din dragoste, bărbaţii – din orgoliu.” Şi dacă suferă, aşa le trebe, dă-i dracului, precis au făcut ei ceva şi o merită!

  Facultativ: Arată-ne şi că bărbaţii nu au suflet deloc, doar orgoliu.

 30. gORE said,

  Măi băieţel, încerc să am răbdare cu tine. Să-ţi explic. Există plebea, ceata, hoarda de fani şi există EL, care n-a făcut niciodată parte din mulţime, nu e doar “încă unul”. Pentru EL există pretenţii, pentru plebe nu.

  Pana cand te inseala si ala (sau te ignora) si dupa principiul cum gasesti un prost intre 100 de politisti EL va deveni altul. Povestea se ia de la capat. In acest proces dureros pentru unii implicati se mai pierd pe drum cei care nu beneficiaza de atentie.

 31. bornedbored said,

  @Giant:

  Ca să nu mai oftezi că te ignor… Da, nu pricep nimic din ce vorbeşti tu cu Eloa pe messenger. I’m so stupid. Please ignore me! 😀

 32. Illy said,

  Vrem sex. The End.

 33. umbluteleleu said,

  de ce presupui ca sunt barbat?
  la un blog intitulat „de ce uram barbatii” nu cred ca s-ar opri curiosi chiar ei. ma indoiesc ca ii intereseaza.
  in plus femeile nu sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a se sprijini reciproc si probabil de aceea fiecare femeie in parte uraste barbatii – in felul ei.

 34. v-twin said,

  Imi cer scuze ca folosesc un stereotip dar se cere:
  Băietii buni n-are noroc da’ nici femeile nu ie oameni
  Adica va place sa va jucati reusind sa ne f*** complet creierii. Apoi va plangeti ca suntem tampiti. Daca stiti deja ca suntem tampiti de ce jucati toate mind games-urile astea? Nu v-ati saturat sa va plangeti?

  Idioatelor!

 35. ambi_guu said,

  Din orice parte a galaxiei ai veni si de orice parte a baricadei te-ai afla este imperios necesar sa cunosti urmatoarele:
  in relatia dintre doi oameni (fie ei si de sexe opuse) 4 comandamente trebuie respectate:
  a da, a primi, a cere si a refuza!
  Este chintesenta unei experiente de o viata.
  Restul nu e decat discutie…

  ambi_guu

 36. Mit Urban said,

  Comunicarea este verbala intr-un procent. Restul tine de limbajul corpului , tonul vocii , mimica , priviri… Un „mascul” care stie ce vrea se foloseste de toate cele enumerate pentru a transmite mesajul foarte clar 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: