Pentru că sunt leşinaţi după lesbiene

Noiembrie 2, 2006 at 11:59 (În general)

Gogu s-a pus pe sugerat subiecte de post. L-am provocat să scriem în paralel şi să publicăm simultan. Despre motivele pentru care vă lichefiaţi după lesbiene.

Lemă: bărbaţilor le plac femeile uşoare.

Ce poate fi mai uşor ca o femeie care pretinde că e satisfăcută de relaţia cu o femeie, adică de un muncitor lipsit de obiectul muncii?

Cineva, nu ştim cine, s-a hotărât să-i chinuie definitiv pe bărbaţi, dotându-i cu o ustensilă mică şi cu o obsesie bolnavă pentru mărime în acelaşi timp. Singura şansă ca ei să-şi creeze iluzia că nu e chiar atât de mică e să descopere fiinţe care o au şi mai mică. Au parte de spasme extatice când găsesc ustensile mai mici ca ale lor. Principala ocupaţie la pisoar e să şi-o compare cu cel de lângă. Îmi aduc aminte de succesul nebun pe care l-a avut barul acela în care la pisoar (care era un jgheab pentru toată haita), era o oglindă care alungea. Bărbaţii se duceau la baie ca de obicei, ca să verifice dacă nu cumva le-a mai crescut, şi constatau cu stupoare că da. Conceptul ăsta de baie a dat peste cap un pattern de comportament. În general bărbaţii se duc singuri la baie, în timp ce de feme se face mişto că se duc în cârd. Bărbaţii se duc singuri ca să nu afle nimeni cât e de mică şi că „asta e, mă, n-a mai crescut în ultimele 20 de minute”.

Dar în lipsa unei astfel de oglinzi, singura şansă ca un bărbat să creadă că e mai mare e să-şi compare ustensila cu ceva de mărime neglijabilă sau de mărime zero, adică inexistent.

Ce îi fascinează pe bărbaţi la lesbiene? Lipsa de competiţie. Lor nu li se scurg ochii după bărbaţi în general. Ele se mulţumesc cu plăcerea pe care le-o oferă altă femeie. Nivelul de aşteptare în ceea ce-i priveşte pe bărbaţi e zero. N-ai cum să dezamăgeşti o lesbiană, pentru că ea nu se aşteaptă s-o satisfaci, ea nu se aşteaptă la nimic de la tine. Dar tu fiind bărbat adevărat (că aşa pretindeţi toţi , ca să compensaţi faza cu mărimea) te consideri în stare s-o aduci în stări extatice fără precedent. Şi fiind primul care se oferă, crezi că ea va face ţup.

Bărbaţii nu conştientizează că ei le sunt indiferenţi lesbienelor, ei cred că femeile care n-au succes la bărbaţi devin lesbi, iar cele care sunt sexy se prefac că sunt lesby, ca să pară mai interesante.

Bărbaţii cred că sunt excitaţi în mod natural de ideea lesby. Dar lesbienele urâte nu-i excită deloc. Explicaţia pentru „destinul lor tragic” e că nu le-a vrut nici un bărbat şi a trebuit(e verb impersonal, nu se spune „au trebuit”) să se mulţumească şi ele cu o femeie. Deci femeia nu e făcută să satisfacă altă femeie, e doar premiu de consolare în caz că nici un bărbat nu o vrea. Deci nu îi excită când se gândesc la două femei împreună, ci la două femei sexy împreună. Asta pentru că le lipseşte obiectul muncii de 2 ori, iar el poate suplini şi lipsa şi numărul de ori.

Despre mine a spus mikutzu cândva: „o fi urâtă DECI lesby”. Ideea ca eu să mă sărut cu prietena mea nu te excită deloc? Aduceţi centimetrul, să măsurăm explicaţia!

42 comentarii

 1. Sir Alex Ice said,

  Barbatii sunt interesati de lesbiene pentru ca spera sa ajunga sa si-o traga cu amandoua in acelasi timp.
  Si spre socul tau as intelege sa fiu inselat cu alta femeie, as intelege sa caute mai multa tandrete si delicatete. Dar sa ma insele cu un barbat, asa ceva nu pot sa procesez.
  Motivele le-ai tot scris tu pe aici.

 2. stefantalpalaru said,

  Atracţia asta pentru homosexualitatea sexului opus mă duce întotdeauna la nişte concluzii triste:
  – el crede că ele se ling pentru că nu au altă posibilitate de a-şi ostoi libido-ul, dar când îl vor zări pe el apropiindu-se cu the right tool for the right job, îl vor face sandwich şi se vor certa care să fie trasă-n ţeapă prima. Realitatea e alta, dar el persistă în fantezie. Variaţia IQ-ului în funcţie de sex e neglijabilă. Suntem toţi la fel de tembeli.
  – ele se lasă manipulate de acceptarea socială şi diminuează importanţa identităţii sexuale. Ele se ţin de mână pe stradă şi se pupă de câte ori se văd. Ele se cuplează când merg la agăţat ca să aibă simulacrul de peer pressure drept un alibi.
  – el nu înţelege că homosexualitatea are aceleaşi implicaţii indiferent de sex. E acelaşi lucru dacă sunt două femele sau doi masculi. ADN-ul nu se transmite urmaşilor, specia îşi periclitează supravieţuirea.
  – ea e aşa de disperată că nu va face faţă concurenţei încât după ce şi-a expus nurii după metodele acceptate e dispusă să-şi pupe şi prietena dacă asta va atrage atenţia masculilor. Se refugiază în umor şi nu mai simte umilinţa.

 3. GiaNT said,

  „Toate lesbienele arată ca astea.. Nu există lesbiene najpa, urâte, strâmbe etc. ” – Sa i-o dam peste nas domnului Kaizer pentru afirmatia asta… dupa lezbiene nu suntem lesinati – ne excita – in schimb, daca se introduc in imagine vreo doua, trei bisexuale (care ne-ar primi si pe noi in jocul lor) situatia se schimba… :>

 4. claudiu said,

  Si daca „explicatia” ramane la acceasi dimensiune ce te faci? Nu iti da toata teoria peste cap?

 5. blowfish said,

  nu bate ca tu de obicei generalizezi si ai inclus si partea gay a barbatzilor..
  pf pf pf nu esti atenta 😛

 6. simplu said,

  imagine this:
  un campionat de fotbal –in care jucatoarele sunt lesbiene….

 7. blowfish said,

  ce rost are sa le pui sa alerge dupa minge
  se poate face altceva mai bun sa le demonstrezi calitatzile atletice

 8. cetateanul turmentat said,

  apai ca ce sa zic…ce-i drept e drept..barbatilor le plac lezbienele asa cum femeilor le plac telenovelele…cate doua deodata …

 9. gORE said,

  Bine, femeile usoare normal ca plac, doar grasele nu-s la mare cautare.
  Bun, citind ce ai scris am inteles ca ne plac lesbienele (apropos, ai idee de unde vine denumirea?) pentru ca avem pula mica. Si cand te gandesti ca acelasi autor il pomenea pe Cartarescu ….

 10. pirahna said,

  Eu am traume cu lesbiene,
  dar tot nu imi plac.

  Ce îi fascinează pe bărbaţi la lesbiene? Lipsa de competiţie. Lor nu li se scurg ochii după bărbaţi în general. Ele se mulţumesc cu plăcerea pe care le-o oferă altă femeie.

  Deci, sunt curve.
  O sa-si insele femeia cu alte femei, si poate ocazional la o betie ceva si cu un barbat.
  Parasute.

  Si o mini-referire la bisexuale, care se simt atrase si de masculi si de muieri.
  Alea sunt si mai curve. 😀

 11. Dan said,

  am citit toate posturile si doar o parte au bagat de seama ca de fapt e vorba de bisexuale si nu de lesbiene…asta in cazul in care nu sint doar georgei care se uita la filme porno singuri in camera lor cu hirtia igienica intr-o parte si cu crema de maini in cealalta…
  eu prefer partea in care ma pot implika si eu…nu ma incinta delok sa stau cu nasul lipit de vitrina privind doar la bunaciuni 🙂

 12. gadjo said,

  „Principala ocupaţie la pisoar e să şi-o compare cu cel de lângă.” … doar daca au ceva in comun cu George Michael

  http://www.prieteniistiudece.ro/joc.html cam asa se lucreaza.

  Damn! uneori o iei pe aratura, dar la unghi ascutit fata de orice linie dreapta existenta p’acolo.

  Gogu Kaiser are dreptate in proportie de 99%.. adica are dreptate. Barbatii sunt atrasi de o pereche de lesbiene doar daca respectivele sunt ‘bune rau’, altfel reactia este de repulsie totala. Crezi ca in afara de motoare mai gasim ceva interesant aici ? http://www.sfwmc.org/

 13. Eloa said,

  Notă: a se reciti ce a spus stefantalpalaru mai sus. E răspuns la tot.

 14. Eloa said,

  Constatare: I WAS RIGHT: Nu reuşeşte nimeni să mă contrazică.

 15. Dan said,

  nu are nimeni ce sa spuna in contradictoriu…afirmatia facuta…”pentru-ca-sunt-lesinati-dupa-lesbiene” e gresita, am scris mai sus din ce motiv si au mai incercat citiva sa-ti arate greseala…corect era „pentru-ca-sunt-lesinati-dupa-bisexuale”
  te grabesti prea tare sa te aplauzi…

 16. Dan said,

  btw…stefantalpalaru a spus doar dc e gresit sa crezi ca esti atras de lesbiene cind de fapt tu te gindesti la bisexuale

  „- el crede că ele se ling pentru că nu au altă posibilitate de a-şi ostoi libido-ul, dar când îl vor zări pe el apropiindu-se cu the right tool for the right job, îl vor face sandwich şi se vor certa care să fie trasă-n ţeapă prima.”

 17. Relaxedman said,

  Intrebare: exista vreun joc in care toti participantii sa piarda?

 18. Dan said,

  2 Relaxedman…

  exista…il joci si tu zilnik :))

 19. Gogu Kaizer said,

  Gadjo: e „Kaizer”, nu „Kaiser”. Cat de greu poa’ sa fie?
  Eloa: de ce ar vrea cineva sa te contrazica la treaba asta? Doar de dragul de a te contrazice? Lasa-ma sa ghicesc: o sa ma contrazici.
  Restul: cativa s-au prins ca se este vorba despre lesbiene aici, nu despre bisexuale.
  Pis aut!

 20. mindhack said,

  Si cand te gandesti ca totul poate fi sintetizat sub forma: „Barbatii sunt intodeauna atrasi de ce nu pot avea”. Femeile la fel.

 21. Pasdailean said,

  O lema e un enunt care ajuta la demonstrarea unei teorii (daca nu a insel) si care trebuie si el demonstrat, pentru ca teoria sa stea in picioare. Faptul ca folosesti un cuvant „cult” nu ajuta la altceva decat la satisfacerea ego-ului si cam atat. Iar alaturarea lema-continut in postul asta este insultatoare, dar nu la adresa barbatilor asa cum aiintentionat ci la adresa lesbienelor. Te las sa te gandesti la ce am spus, timp in care poti sa mai scrii de cateva ori „I WAS RIGHT”, poate te ajuta la ceva.

 22. eloa said,

  Pasdailean, mai citeşte o dată, te rog, dar de data asta încearcă să ai în minte că blogul meu nu e o enciclopedie. Poate pricepi ironia…

 23. Sirg said,

  Imi amintesti de rockeritele de la mine din clasa carora le placeau sa chinuie baietii „geek” dar care se fastaceau (si chicoteau hi hi hi) cand aparea cate un macho dintr-o clasa mai mare. hi hi hi… urmat de …in plm ce bine arataaaa (fetele s-au dat pe plm destul de demult .. :)) In fine, acelasi texte.. scula mica, barbatii gandesc cu pla… etc, care au la baza nesatisfacerea (oops)… Ah, probabil de aia un barbat nu sta sa asculte o femeie!

 24. gigelosaurus said,

  Hmm, definitia masculinitatii se reduce la conceptul de „male alpha”, masculul nu a fost conceput din capul locului galant, tandru, cu simtul umorului, elegant, subtil, intuitiv, romantic…, toate aceste „virtuti” au fost grefate ulterior pe un barbat nepregatit pentru asta.
  Atuurile barbatului ? forta fizica (femeia are cu 80% mai putina la aceeasi greutate, si este mai lenta), rezistenta, capacitate de a abstractiza si de a lua decizii rapide, spirit combativ,…..Logic gandind, la ce buna forta fizica, rezistenta….. azi, in plin progres al tehnici. Femeile si-au pastrat toate armele (comunicare emotionala, persuasiune…foarte folositoare si in trecut in raporturile cu sexul opus, ce sansa ar fi avut altfel in fata unui mascul ? ), ba chiar le-au imbunatatit (ajutorul machiaj, tocuri,unghii false, …..) . Barbatul nu a fost gandit pentru o relatie monogama, si de fapt nici femeile, relatia monogama este o inventie a celor slabi pentru a pastra partenerul langa ei (femeile in marea lor majoritatea si …unii barbati), orice rationament care incrimineaza partenerul pentru infidelitate este din capul locului fals, nu ai cum sa impiedici natura, tot ce poti face este sa accepti.
  „Male alpha” inca mai exista si orice femeie il simte in toate viscerele chiar daca nu o recunoaste, el este singurul care poate sa faca cea ce vrea fara nici o consecinta, pentru restul jumatatilor de barbati, viata in lumea femeilor e grea :D.

 25. gigelosaurus said,

  On topic nu pot sa spun decat ca e normal ca barbatii sa-si masoare penisurile ! (de fapt pacat ca nu pot sa umble cu ele la vedere cum fac femeile cu sanii si pantalonii mulati pe fese), si da …ne plac sanii mari si obraznici si funduletele tuguiate, femeia leguma nu ne atrage, (mie personal imi place sa lupt un pic pentru ea), lebianismul e bun petru latura voyeura pe care o avem fiecare pentru ca ofera stimulent vizual fara tenta de concurenta pe care o adauga orice mascul

 26. Ray said,

  „În general bărbaţii se duc singuri la baie, în timp ce de femei se face mişto că se duc în cârd. Bărbaţii se duc singuri ca să nu afle nimeni cât e de mică şi că asta e, mă, n-a mai crescut în ultimele 20 de minute.”

  pfff. iti dai seama ca e un nonsens,nu?

  ipoteza: daca barbatii ar merge in card, ar merge cu prietenii. nu cred sa fi vazut vreodata o competitie intre lungimea madularelor intre prieteni.
  m-as rantui pe tampenia ta de mai sus, dar realizez ca as fi la fel de offtopic.

 27. eloa said,

  Ray said,

  nu cred sa fi vazut vreodata o competitie intre lungimea madularelor intre prieteni.

  rofl. De ce?

 28. required said,

  cica de ce!!!!
  :))))
  pt k….si-a pus mana la ochi
  what a nympho…:)))(joke)

 29. required said,

  ps: ontopic: it’s only bcoz some of them are so damn hotttt!! like lava!! i think..
  perhaps..they’re more in touch with their feminin side?!???!:)))

 30. Ciuma said,

  required: Funny. But no. In the lesbian world, there is what we call „butch” and „femme”, and as far as I know, it’s split equally between the two (and not all are one of the two). There’s the very feminine, girly one – femme. And there’s the boy-ish kind, you know, the one with short hair who may seem even a little masculine in some ways – butch. It’s a lot easier to pick out the butch because the femme is just like any other girl. Not „more in touch with [her] feminine side”.
  And yes, girls are hot. It has nothing to do with THEIR sexuality whether they are or not. It’s yours.

  Îmi pare rău că am scris aşa de mult în engleză. Nu vorbesc bine româneşte!

 31. lol lolovici said,

  eloa zice ca: „Pasdailean, mai citeste o data, te rog, dar de data asta incearca sa ai in minte ca blogul meu nu e o enciclopedie. Poate pricepi ironia…”

  si totusi in text tine sa sublinieze ca: „…a trebuit(e verb impersonal, nu se spune “au trebuit”)…”

  Deci cum iaste pana la urma tanti: manual de gramatica, enciclopedie, tragedie antica? Poate e o lectie despre comeata.

  Zici ca scrii pentru oameni inteligenti si totusi tii sa le dai lectii de gramatica. Daca as fi un cititor fidel al acestui site m-as simti insultat. Din fericire nu sunt. Doar mai gasesc din cand in cand linkuri din diverse locuri la tampeniile debitate aici si de fiecare data imi pare rau ca am dat click.

 32. s4murai said,

  mi-a placut aia cu de ce se duc barbatii singuri la baie. am ras in sinea mea dar nu era rasul meu 🙂

 33. pam27les said,

  asa.pai din cate obs numai barbatii au ceva d zis,d aici rezulta k au un anumit grad de obsesie pt femeile les.nush care e faza,dar fratilor:lasati-ne in pace,chiar ne sunteti indiferenti.

 34. blonda said,

  nu stiu daca expre barbatii sun atrasi de lesbiene doar pt ca doresc sa fie cu ele…eu una cred ca muti sun dezguztati de asa ceva

 35. andreutza said,

  Ha ha ha ma bufneste si rasu dar si plansu cate probleme create de anumite orientari sexuale..eu sunt lesbiana si sustin relatziile dintre 2 pers de accelasi sex nu sunt bazate pe sex…pe limbi km zik unii sunt mult mai mult bazate pe dragoste si pe anumite trairi si sentimente pe care probabil altzii nu le simt.in fine..cred k oricare din noi avem de fapt o latura homosexuala numai k la unii nu este dezvoltata inca ..sau poate niciodata..dar daca avetzi ocazia sa va pastratzi hetero facetzi-o…kiss

 36. gessy said,

  catu urgent o lezbiana din rm valcea. pitesti, sibiu pt sex si cine stie pote o relatie ma puteti contacta pe cuple99 :*:*:*:*.

 37. elena said,

  pur si simplu nu ii inteleg nici pe gay nici pe lesbiene mi se pare o aberatie sa fii cu o persoana de acelasi sex, poate in adolescenta mai merge o scapare din asta dar cum am mai perpetua noi specia in conditiile astea. Spre fericirea mea nu am vazut gay sau lesbiene sarutandu-se cred ca as fi scarbita :I omg

 38. andreea said,

  Eu una am o parere fff proasta despre ceea ce gandesc barbatzii referitor la homosexualitate..ei nu inteleg sub nicio forma si de cele mai multe ori urasc barbatzii care sunt gay in schimb le excita gandindu se cum o fac 2 femei.Heyyy trezirea is the same thing!!eu sunt lebsbiana si va pot spune k unei lesbiene un barbat ii starneste rasul..uneori…si atat.in acest tip de relatie sunt aceleasi implicatzii si sentimentale si sociale si spirituale..etc..k intr o relatie dintre 2 persoane heterosexuale.ba din contra relatiile astea sunt mult mai profunde si implica mult mai multe alte lucruri..cum ar fii k trebuie sa te descurci si sa depui mai multe eforturi k intr o rel dintre 2 barbatzi sau chiar dintre o femeie si un barbat,femeile sunt mai rele mai geloase..vor multa afectiune si dragoste..etc..incercatzi si vetzi vedea…:Pglumesc

 39. sunetul vietii said,

  a fi lesbi nu inseamna neaparat ca esti o fata usuratica mei autorule.Iar lesbienele au un setiment respingator fata de barbati cum probabil ai si tu fata de un alt barbat.O femeie nu are intotdeauna nevoie de un penis pt a fi fericita.E mult mai complicat.Si ca sa sti,exista vibratoare dildo chiloti cu penis etc pt cele care vor sa experimenteze mai mult deci tot nu au nevoie de un barbat.Numai in filme vezi doua lesbiene cu un flacau.SI app nu sunt lesbiana ca sa sti.

 40. alexis said,

  unii oameni chiar nu au lucruri mai importante de fecut decat sa isi dea cu parerea in necunostinta de cauza despre subiecte mult prea complicate pentru iq-ul lor?

 41. gurulica said,

  lesbienele adevarate le numeri pe degete , o lesbiana este adevarata cand este nascuta lesbiana , cu aceasta suntem de acord si acceptam , restul sunt persoane confuze care vor doar sa experimenteze , si altceva decat sa aduca mai multe boli in lume nu fac …

 42. pt.andreutza said,

  Buna,ai dreptate asa cum spui tu, pt. ca te referi la adevaratele lesbi, dar acestea sunt fff putine, majoritatea vor doar sa si-o traga numai de dragul aventurii. Si eu sunt lesbiana, dar am intalnit multe hetero care se dadeau lesbi, vroiau doar sex pt.capriciu, si atata tot, o lesbiana adevarata este asa cum ai descris-o tu, in plus, isi doreste sa locuiasca impreuna cu jumatatea ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: