Pentru că dau vina pe amantă

Octombrie 29, 2006 at 19:30 (În general)

Nici un bărbat nu e vinovat pentru că înşală. Diabolica şi irezistibila făptură care îl ispiteşte să i-o tragă e întotdeauna de vină. Ea are întotdeauna ceva de câştigat din afacerea asta. El, victima, iepuraşul, veşnic speriat şi inocent, pufos şi roz, atât de uşor de prostit, va cădea în mrejele vrăjitoarei, homewrecker, diavoliţă împieliţată, care nu se simte suficient de sexy dacă nu-i fură bărbatul unei casnice cu şorţ pătat.

Ai tot ce-ţi trebuie acasă. Eşti liniştitul posesor al unui obiect care funcţionează pe bază de flori şi „da, dragă” şi care îţi satisface nevoile de bază fără prea multe mofturi. Dar uneori se-ntâmplă să apară o femeie de care te simţi atras în mod inexplicabil. Amanta e întotdeuna o fiinţă irezistibilă. Dai piept cu tentaţia, lupţi cu propriile pulsiuni, ai vrea să scapi din vrajă, să fugi, dar pe măsură ce urli mai tare în tine că NU, ea devine tot mai de nerefuzat. Şi ea insistă şi insistă, dă din pleoape şi geme, te imploră să o ai şi tu, epuraş tâmpit, cum s-o laşi singură şi dispusă?

Cea mai flatantă ipostază pentru o femeie e, de departe, cea de posibilă amantă. Amanta are întotdeauna ceva în plus: e mai cumva decât cea de acasă – atrăgătoare, sexy, tânără, fascinantă, încântătoare…

Ipostaza de soţie are o aură de casnică, de cufăr ferecat şi împăienjenit, care cândva a valorat ceva, dar acum s-au aşternut anii, obişnuinţa şi tristeţea peste el.

Amanta e proaspătă, e vie, e frumoasă, e femeie, nu miroase a mâncare, are timp să stea degeaba, are personalitate, voinţă şi mai ales capricii, vrea asta şi ailaltă, dă din picioare şi când e supărată face un botic care te convinge de fiecare dată să-i faci pe plac. Ei ai curaj să-i spui ce-ţi trece prin cap: te-ai îngrăşat, nu-ţi stă bine, ce e cu outfitu’? te duci la nuntă? de ce ţi-ai pus sarmalele alea în cap? De fapt, adevărul e că amanta nu are niciodată sarmale în cap. Ea nu încearcă niciodată din răsputeri să-ţi facă pe plac, ca să ajungă ridicolă când se hotărăşte să-şi schimbe look-ul după ani de învârtit în cratiţă. Amanta nu se chinuie să-ţi facă pe plac. Ea pur şi simplu e. Poate că de-asta e şi al dracului de irezistibilă, pentru că e naturală, se iubeşte pe sine, face alegeri, nu compromisuri, nu te iartă over and over and over again, are parte de sinceritate absolută, ştie ce-ţi trece prin cap, pentru că ai curaj să-i spui, cu ea te simţi în largul tău, te trezeşti spunâdu-i asta.

Şi apoi, dintr-o joacă de copii care n-ar trebui să rănească pe nimeni (cel puţin atâta timp cât nevasta nu ştie), se transformă într-o mare înşelăciune. El îi promite că-şi va părăsi soţia pentru ea. N-O VA FACE NICIODATĂ.

Când sunt tineri, au amante pentru că e periculos, incitant, se simt vicleni, îl felicită şi invidiază prietenii că au două, totul e frumos.

Ce nu obţine de la una, are de la alta. I se pare că femeia nr 2 ar fi trebuit să fie aleasa, că ea e minunata, ea e zâna din poveşti şi promite că într-o zi, foarte curând, o să-şi sumeată pantalonii şi o să-nceapă o nouă viaţă, cu adevărata iubire a vieţii lui. GREŞIT, ALINA! El nu crede că e îndrăgostit de amantă pentru că e mai cumva decât soţia. A avea amantă înseamnă a recupera puţin din libertatea pe care se pare că ai pierdut-o la primărie, în ziua când ai minţit că „nesilit de nimeni”, când erai convins că „silit de EA”. A te bucura de o jucărie a ta, de care nu ştie soţia, e o declaraţie perversă de independenţă, o garanţie că mai eşti pe undeva, cumva propriul stăpân (măcar în privinţa utilizării unor segemente antomice şi al unor fonduri), în condiţiile în care soţia a început să-ţi dirijeze şi organizeze viaţa pe termene cincinale, sufocându-te şi plictisindu-te de moarte.

Amanta îşi acceptă condiţia de „parteneră part-time” pentru că nu vrea/nu poate să se implice total într-o relaţie. Uneori nu conştientizează că suferă de spaimă de commitment şi crede că e definitiv îndrăgostită de tip şi că el e cel cu care ar trebui să-şi petreacă restul vieţii, numai că, tough luck, e luat deja. Va trebui să aştepte până se eliberează de angajamente anterioare şi să bocească un pic între timp, să nu se auto-suspecteze că nu are curaj să se implice într-o relaţie de cuplu reală (adică una care nu include un bărbat şi două femei).  

Când sunt mai în vârstă, când îi trece mid-life crisis, când începe să-i apuce spaima de andropauză, amanta e mai tânără şi mai fertilă. Şansele sunt foarte mari să-şi lase nevasta şi copiii pentru una care pare că o să-i ajute să-şi îndeplinească principalul scop în viaţă, acela de a umple planeta de urmaşi. Întrebarea nr2, „cine o să-i crească?” never comes to mind though. Cred că amantele sunt dispreţuite tocmai pentru că sunt multe familii care s-au destrămat şi se crede că din cauza lor.

NICI O FEMEIE NU E VINOVATĂ PENTRU CĂ E AMANTĂ. Decizia se ia în doi. Înainte s-o iei la bătaie sub privirile lacome ale lui Ernest, gândeşte-te că el a avut libertatea de a alege. Şi nu te-a ales pe tine decât în ceea ce priveşte activitatea de roboţit în jurul casei.

Pentru soţiile din toată lumea: nu uitaţi să fiţi amantele soţilor voştri.

Anunțuri

47 comentarii

 1. arhiduke said,

  Da, si desigur, femeile nu au amanti. Si, ce e mai rau, la femei, cand isi fac un amant, chiar il iubesc, si isi rup din toate pentru a-l satisface. Un barbat daca isi face o amanta, ii da un numar, si se duce. Asta e marea diferenta, ca voi ne murdariti copiii sau pe noi cu urmele amantilor vostri. Noi nu facem rau nimanui…

 2. pirahna said,

  „Pentru soţiile din toată lumea: nu uitaţi să fiţi amantele soţilor voştri.”
  Asta ca sa nu apara la Ernest nu ? :p
  Saracul Ernest, a bagat frica in voi.

  A zis cineva ca o femeie e vinovata ca e amanta ?
  Eu pot sa zic ca e doar proasta. 🙂

 3. cetateanul turmentat said,

  Aici chiar ca-mi vine sa spun „Ce urasc la femei”. Se multumesc cu locul doi.

 4. GiaNT said,

  Curiozitate: Nu cred că în mentalitatea tinerilor (cel puţin a celor cât de cât urbanizaţi) din ziua de azi mai există noţiunea de la cratiţă… cam cum s-ar putea adapta această dorinţă la perioada in care traim?… sincer… desculţă in faţa aragazului, cu un plod in brate mi se pare cam depaşit…

 5. bornedbored said,

  Huh! Intotdeauna am apreciat faptul ca nevasta-mea nu stie sa gateasca. 😉

 6. v-twin said,

  Desigur, e vina exclusiv a barbatului! Porcul! Mizerul!
  Dar nevasta-sa? Daca sta ca o vita cu sarmalele-n cap si se uita la Acasa toata ziua? Ea nu-i de vina ca nu e in stare sa faca casnicia o experienta interesanta? Desigur ca nu, ea e victima! In casnicie si in sex, doar e treaba barbatului sa faca toata munca si a femeii sa se planga, nu?

  Ipocrizia e un lux pe care voi femeile vi-l puteti permite.

 7. cezar said,

  good to be bad

 8. De ailalta said,

  Habar nu ai ce greu e sa spui „NU”. Aproape imposibil. Ce stii tu ce greu e sa fii barbat?!

 9. Ice said,

  Hmmm…iar si-a bagat iepurasul codita in textul asta…acolo mai pe la inceput…

 10. Dan said,

  eloa draga te bagi in domenii care te depasesc…daca vrei sa faci filozofie macar fa-o pe domeniile care le cunosti altfel risti sa faci comentarii total aiurea si bazate pe texte citite cine stie pe unde
  sau macar „documenteaza-te” inainte si atunci poate o sa aflii si tu ce si cum se intimpla pe lumea asta 🙂

 11. blue screen said,

  esti sotie? esti amanta? sau iti imaginezi?

 12. GiaNT said,

  gata, stiu… trebuie sa stai la mine in masina pe locul din dreapta si sa fii mandra cand se uita altele la mine… si nu cumva sa indraznesti sa nu ma aprobi in tot ceea ce zic… ai dreptul sa-ti faci machiajul la oglinda din parasolar…

 13. floare de colt said,

  ce spui tu este perfect adevarat! cu siguranta fiecare dintre noi a cunoscut la un moment dat , un barbat ( ruda sau prieten de familie ) care isi insela sotia . si tot cu aceeasi siguranta pot spune ca il va regasi in descrierea de mai sus.
  dar , lucrurile s-au schimbat putin . femeia societatii actuale nu e nici pe departe cea care a fost.

  femeia a trecut de stadiul de casnica cu sarmale in cap , care avea ca principal scop in viata sa isi asculte barbatul si sa creasca copii. dar ascultarea asta orbeasca avea totusi o limita , ce aparea cand era vorba de sex. nu erau permise prea multe in pat.
  si aici apare o schimbare majora : in casnicii nu mai sunt tabuuri .
  actualele sotii nu mai vad sexul ca pe o corvoada , ci ca pe un lucru placut .sexul reprezenta o problema serioasa in casniciile de care vorbesti.
  este adevarat ca si azi mai sunt femei inselate , batute si vazute ca fiind doar niste obiecte. dar proportia nu mai e aceeasi.
  lucrurile au inceput sa se schimbe .

 14. gORE said,

  Haha, asta da post …. Doar vina barbatilor, normal. Dar creatura care stie ca se combina cu unul care are deja catusa pe deget, aia ce mai e ? Idealista, ah ? Va face ea parte din cele 5% care au norocul sa devina noua nevasta ? Se va ajunge iar la momentul in care el isi va gasi alta amanta ? Sau ea un amant ? Vor trai fericiti pana la adanci batraneti ?

  Eşti liniştitul posesor al unui obiect care funcţionează pe bază de flori şi “da, dragă” şi care îţi satisface nevoile de bază fără prea multe mofturi

  Deci uite cum pescuiesti cu grenada in mod clar voit. De ce ar fi adevarata afirmatia asta ? Consider ca in ipoteza existentei amantei cel mai probabil aceasta afirmatie este falsa.

  El îi promite că-şi va părăsi soţia pentru ea. N-O VA FACE NICIODATĂ.

  Ea proasta ca il crede …..

  Amanta e proaspătă, e vie, e frumoasă, e femeie, nu miroase a mâncare, are timp să stea degeaba, are personalitate, voinţă şi mai ales capricii, vrea asta şi ailaltă, dă din picioare şi când e supărată face un botic care te convinge de fiecare dată să-i faci pe plac.

  Asta e si ideea cand iti iei amanta ….. Doar nu o sa iei una naspa si fara personalitate cand vrei amanta. S-ar numi masochism.

  Întrebarea nr2, “cine o să-i crească?” never comes to mind though

  Dar din cate imi aduc aminte de la anatomie femela da nastere. Daca respectiva e proasta si face plod cu unul de 50+, spaga ei. Anuntam pe aceasta cale ca s-au legalizat avorturile, prezervativele, anticonceptionalele.
  In rest, obisnuitul bla bla bla ….. ce facem noi, ce nu facem noi, cred ca nici un barbat nu se cunoaste asa de bine cum il cunosti tu. Proful de psihologie spunea ? Rahat, e un barbat, un porc, minte, deci de ce l-ai crede ?
  Eeee, si pe sfarsit, matematica tradeaza. Decizia se ia in 2, proportia de responsabilitate 50-50, femeia 0 responsabilitate, regula de 3 simpla. Cine e de vina ?

 15. iQ666 said,

  da’ tu ce esti?

 16. arhiduke said,

  responsabilitatea e a barbatului, doar decizia se ia in doi. sa fim seriosi…
  Uite cum arata o amanta, si la fel trebuie sa lucrezi la ea. Unii dintre noi sunt prea lenesi pentru o amanta, oameni buni, la asta v-ati gandit??

 17. GiaNT said,

  hmm… ce vina are amanta?… vrea si ea sa se simta iubita… si avand in vedere raportul supraunitar femei/barbati e inevitabil sa nu mai dea din cand in cand peste un barbat implicat intr-o relatie… dar lui… cine i-a pus cutitul la gat?!

 18. fanel said,

  In primu rand emisunea lu ala de la PrimaTV e un jeg de emisiune care nu promoveaza decat prostia si culmea mai sunt unele emisiuni si trucate ca sa faca omu rating.
  In problema semnalata de tine amandoi sunt vinovati :
  1 el ca face treaba asta si ca n-are sange in instalatie sa-i zica sotiei de ce nu mai are chef de ea;
  2 ea ca se incurca cu unu insurat(de cele mai multe ori cunosc situatia ele si o accepta, de cele mai multe ori o fac pentru bani sau pentru diverse cadouri,adica fac un pic :)) de prostitutie);

  Asa ca hai sa n-o mai dam prin copaci infloriti cu el e vinovat si ea e bobocel de primavara in bataia soarelui.

 19. Eloa said,

  Floricică de colţ, tare aş vrea să trăiesc în lumea asta pe care o descrii.

 20. Eloa said,

  gORE, omoară-te.

  Dar creatura care stie ca se combina cu unul care are deja catusa pe deget, aia ce mai e ? Idealista, ah ?

  Amanta e o fiinţă la fel de cinică precum bărbatul care înşală. Îşi satisface nevoile de afecţiune, de apreciere, îşi îngrijeşte respectul de sine şi îi lasă alteia plăcerea de a-i îndura putoarea domnului. Nu ţi se pare ciudat că soţia începe să suspecteze că o înşală atunci când el începe să se aranjeze/parfumeze, pentru că ştie că asta e anormal? Trebuie să fie pentru că el se duce la alta.

  Va face ea parte din cele 5% care au norocul sa devina noua nevasta ? Se va ajunge iar la momentul in care el isi va gasi alta amanta ? Sau ea un amant ? Vor trai fericiti pana la adanci batraneti ?

  Vorbeşti de parcă am avea nevoie de voi ca să ne putem numi femei. Deci bărbatul îi face o favoare femeii căsătorindu-se cu ea. E pe dos. Sunteţi un chin, un iad, o pacoste. VĂ URĂSC.

 21. iQ666 said,

  Deci bărbatul îi face o favoare femeii căsătorindu-se cu ea. E pe dos

  de ce nu crezi ca se poate sa existe intre 2 oameni kestia aia demodata numita dragoste, care poate duce la casatorie fara k vreunul dintre cei 2 sa-i faca celuilalt o favoare

 22. rv said,

  @iq666: An untempted woman cannot boast about her chastity ….rings u a bell ?! 😉

 23. eloa said,

  Arhiduce, pune dracu’ mâna şi scrie. Ăla nu e blog. Aşa cum astea pe care le laşi nu sunt decât linkuri deghizate în comentarii. O să ne spui că te pretinzi blogger acum, că ai 150 de unici/zi la „numai” o lună de existenţă. Fuck off. Să fii blogger înseamnă să scrii, nu să te gândeşti în fiecare zi pe unde să mai scapi un link.

 24. fanel said,

  „Vorbeşti de parcă am avea nevoie de voi ca să ne putem numi femei. Deci bărbatul îi face o favoare femeii căsătorindu-se cu ea. E pe dos. Sunteţi un chin, un iad, o pacoste. VĂ URĂSC.”

  N-ar trebui sa ne urasti…ar trebui sa cauti in jurul tau oameni care nu sunt asa.

  Nimeni nu face nici o favoare nimanui, nimeni nu e mai presus de celalalt.

 25. floare de colt said,

  lumea in care traiesc eu este lumea in care traieste orice om ce a dorit sa-i fie mai bine.
  care a incercat sa scape de doctrinele ce ii fusesera inoculate din frageda pruncie.
  daca e cineva spre care trebuie aratat cu degetul , aceea e femeia. nu zic ca barbatii nu gresesc. dar daca vrei ceva de la partenerul tau spune-i. e posibil sa nu isi dea seama ce iti doresti cu adevarat. daca accepti situatia si nu faci altceva decat sa astepti sa fii inselata , sau sa vina beat acasa , sau sa puta permanent este treaba ta . nu a ta , ci a femeii in general.
  daca nu vorbesti cu el , va deveni o obisnuinta pentru dansul si de aici incepe categorisirea barbatilor: porci , nesimtiti etc. dar noi femeile nu ar trebui sa ne intrebam oare de ce am permis sa ajunga partenerul nostru la forma asta?
  este adevarat ca unii oameni au niste idei preconcepute , la care nu ar renunta pentru nimic in lume , mai departe de ele nu vad. pe ei ii putem considera niste victime ale societatii sau familiei din care provin. dar nu sunt chiar atat de multi pe cat s-ar crede.

 26. ana said,

  Da, floricica de colt, femeia e de vina, fir-ar ea sa fie.

  numai sa spuna, si barbatul s-ar executa!

  extraordinar!

 27. bornedbored said,

  Ana are ministere.

  Ai copii Ana? Daca da, ii lasi sa faca ce vor ei? Ai prieteni Ana? Daca da, inghiti toate procariile pe care ti le fac doar ca sa nu ii superi? Ai mere Ana? Daca da, ne dai si alta adresa in afara de aia a ministerului sanatatii mintale?

 28. floare de colt said,

  @ ana
  ai incercat vreodata chestia asta?
  ai incercat sa-ti schimbi partenerul?
  ai incercat sa-i ceri ceva?
  sau tu esti doar la faza cu lamentarile?

 29. Relaxedman said,

  Vroiam sa va spun ca este o vreme superba afara. Bucurati-va de ea.

 30. bornedbored said,

  E frumos afară? Damn! Şi io stau şi muncesc în faţa calculatorului? Şeim on mi! 😀

 31. eloa said,

  floare de colt , mă scoţi din minţi. Ar trebui să-l păzesc eu să nu devină un animal? Să se păzească singur, dobitocul. FEMEILE nu au nici o vină că ei sunt sau se transformă în javre.

 32. gadjo said,

  eloa draga, nu te-am vazut atat de exploziva pana acum!
  esti sincera in raspunsurile astea? sau e una din personalitati? 🙂

  despre nevasta – amanta – porc
  casatoria are sens numai in vederea fabricarii de noi porci/nescroafe. daca ai dori sa faci un copil l-ai creste singura? toti cei pe care ii stiu sa fi avut probleme grave in familie sunt afectati incredibil de mult asa ca treaba e serioasa iar daca el zboara la amanta atunci fii sigura ca vina se imparte; in doi, nu la doi.

  pt amuzamentul meu structural: amanta e obiect?
  ca barbatul sigur e. daca nu l-ai considera obiect, teoriile tale ar fi ca o piramida construita cu varful in jos.. la fel de stabile adica.

  @ floare de colt : love you!

  @ relaxedman : bine zis! acum ca s-a stricat vremea zic si eu : chill! in fond, singurul pacat pe lumea asta e violenta, de orice fel.

 33. bornedbored said,

  […]FEMEILE nu au nici o vină că ei sunt sau se transformă în javre.

  BARBATII nu au nici o vina ca femeile lor se transforma in curve. Bine, in afara de faptul ca put, ca o au mica, ca, la rindul lor insala… Bat campii.
  De fapt singura lor vina e ca le iubesc. Pe ele, femeile.

 34. de_ce said,

  bornedbored are dreptate. :)) de ce sa te bati cu tentatiile cand poti sa li te abandonezi?

 35. eloa said,

  bornedbored said,

  Bine, in afara de faptul ca put, ca o au mica, ca, la rindul lor insala… Bat campii.
  De fapt singura lor vina e ca le iubesc. Pe ele, femeile.

  Dă-mi voie să traduc pentru restul blogărimii, care chiar dacă ar vrea, n-ar reuşi să te priceapă uneori. Ce vrei tu să spui e că îţi iubeşti soţia şi că ţi-e frică să nu uiţi ce simţi acum şi să te transformi într-un exemplar demn de pus pe acest blog. Bucură-te că mai simţi teama de a te sălbătici, pentru că, fiind bărbat, nici n-o să-ţi dai seama când o să treacă timpul şi-o să te trezeşti că ai ajuns ca toţi ceilalţi.

  Cât despre „femeile se transformă în curve”, U’RE GOING DOWN!

 36. bornedbored said,

  Du-te si inscrie-te in Club Eloa. Vin si eu, imediat.

  @de_ce: Asa e. De ce sa nu fii gospodina cu sarmale in cap, de ce sa nu te lasi tentata sa il inseli caind ai atatea motive sa o faci?

  La urma urmelor orice amanta are pregatire de nevasta la baza.

 37. bornedbored said,

  Cât despre “femeile se transformă în curve”, U’RE GOING DOWN!

  Ca sa o lamurim si pe asta. Ma duc unde vreau eu.
  Si ca sa inteleaga si restul blogarimii… BARBATII nu au nici o vina ca insala. Daca nu au orgasm acasa il cauta in alta parte. Ei „e batuti de soarta” saracii. Normal ca te duci pe campii cand consoarta arata ca o oala de sarmale si miroase asijderea.
  Uite de aia ziceam eu ca ma bucur ca nevasta-mea nu stie sa gateasca.

  PS – Cred ca mi-a venit ciclul.

 38. ana said,

  @floare de colt/ minune suporrrrrrrrrti

  de ce sa incerc toate astea? oamenii nu se schimba, cine sunt eu, sa ma apuc sa schimb oameni? cooperativa? cum ar fi sa vina careva la tine sa incerce sa te schimbe? pe ce lume traim???

  si de ce generalizezi?

 39. Pentru că mă plictiseşte al dracului de tare « De ce urâm bărbaţii said,

  […] S-a supărat Arhiducele, frăţie. A scris despre cât mi-ar trage-o el, ca să mă vindece. N-am minţit cu nimic, frate şi nu fac nimic “pe cârca” nimănui, după cum spui. Eu mă refeream la comentariul meu de aici: eloa said, October 31, 2006 at 4:07 Arhiduce, pune dracu’ mâna şi scrie. Ăla nu e blog. Aşa cum astea pe care le laşi nu sunt decât linkuri deghizate în comentarii. O să ne spui că te pretinzi blogger acum, că ai 150 de unici/zi la “numai” o lună de existenţă. Fuck off. Să fii blogger înseamnă să scrii, nu să te gândeşti în fiecare zi pe unde să mai scapi un link. […]

 40. Miţa said,

  ba oamenii se schimbă ana.
  fiindcă nu le ştiu pe toate, ş-atunci cînd mai află cîte ceva, se schimbă. (bineînţeles că mai sînt şi ăia care cred că le ştiu pe toate – de regulă bărbaţi 😛 – şi care refuză să se schimbe deşi tare ar fi cazul)
  „cine sunt eu, sa ma apuc sa schimb oameni?”
  exprimarea ta mă face să cred că tu nu te consideri om, şi că doamne fereşte să le pui în discuţie atributele
  dar tu să nu cumva să te strădui să-mi dovedeşti că eşti om, la o adică cine te crezi să încerci aşa ceva?

 41. rko said,

  HaTe BiTcH

 42. mona said,

  fratilor eu sunt amanta unui barbat insurat nu ptr bani nu ptr cadouri imi permit singura sa-mi iau tot ce vreau nu vreau sa divorteze nu vreau sa-si lase familia sunt amanta ptr k el ma atrage foarte tare.m-am gandit vreodata la sotia lui si la copil?sincer nu.oi fi vreo scorpie…………

 43. bornedbored said,

  Sunt convins ca nu vrei sa isi lase familia pentru tine. Nici el.

 44. Sirg said,

  @mona
  cred că amantele sunt nişte egoiste, ca un fel de fete care au avut o soră mai mare care primea totul înaintea lor, iar acum vor totul doar pentru ele, fără scuze sau menajamente. Normal că nu îţi pasă de familia tipului… şi nu o zic ca pe ceva rău de blamat, doar vreau să subliniez un fapt. Nu îţi pasă. Acum e (şi) cu tine, eşti mai tare decât nevasta, fraiera, şi te simţi, probabil, ca şi cum ai fi cumpărat ultima pâine caldă. Asta până se răceşte pâinea şi se întoarce la fraiera aia. Succes.

 45. y0 said,

  femeia e de vina,sclava care nu stie cu se mananca barbatul

 46. Fetele bune ajung in Rai « Diamonds are forever said,

  […] un alt blog, am citit: “Amanta e întotdeuna o fiinţă irezistibilă. Dai piept cu tentaţia, lupţi cu […]

 47. Emokea said,

  In lumea asta mare si tare sunt mai multe categorii de bani, job-uri, femei, barbati, case, alimente, bauturi… mai multe categorii de amante. nu trebuie amestecate niciodata toate astea si bagate in aceeasi oala. pentru ca viata nu e corecta si nu va fi niciodata. dragostea e cel mai frumos sentiment si inca exista. ce faci daca esti o femeie cu multe calitati si te indragostesti de un barbat insurat care te iubeste? Daca acel barbat e tot ce ti-ai putea dori, nu ai ce sa-i reprosezi in afara de 1 lucru? Asta e viata. iar amanta indragostita, ce are acele calitati, sufera, respecta deciziile barbatului iubit, ii este alaturi si in final va renunta. pentru ca sa naruiesti o casnicie presupune multe si foarte multe persoane, mai multe familii, cerc de prieteni. iar barbatul caruia n-ai avea ce sa-i reprosezi nu poate… oricat ar iubi sa-si distruga casnicia si implicit atatea vieti. dragostea interzisa va fi sacrificata, chiar daca e dragoste adevarata. viata nu e corecta dar noi ar fi bine sa fim… pentru ca nu se stie niciodata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: