Am avut un VisUrât

Septembrie 20, 2006 at 17:02 (Răspunsuri fanilor mei)

Aceasta nu este o încercare de a mai aprinde câte un opaiţ  pe-acolo pe unde zace întunericul. Acesta este un pretext pentru a-i ajuta pe cei prinşi în capcane să iasă din ele.

Înspăimântătorule coşmar al existenţei mele de natură blogosferică,

Mulţumesc pentru linkurile cu poze şi texte pe care mi le-ai dedicat înainte de a atinge punctul de fierbere. Observ că duminică seara ai dat pe foc. Apreciez că tu măcar ai parcurs posturile mele înainte de a începe să lansezi opinii în blogosferă.

M-a impresionat avântul cu care încerci să-mi demontezi fiecare afirmaţie.

De exemplu, mă anunţi mândru că tu nu puţi, că mai ai prieteni care nici ei. Până la sfârşitul paragrafului ajungi să-mi explici cum e cu transpiraţia, că poate eu n-am auzit, şi te scuzi că nu mănânci petale de trandafir.

„Pentru ca put”
Eu cred ca put.

„Pentru ca mint”.
Noi mintim.

„Pentru ca nu stiu sa`si ceara scuze”
Intr`adevar, barbatii nu stiu sa`si ceara scuze

„Pentru ca nu sunt in stare sa castige un concurs”
macar au inspiratia de a da un search pe google… Si vor vedea la ce se referea Alfred de Vigny…

Uite că s-au chinuit şi tot n-au găsit, pentru că nu e în primele pagini de rezultate. Am văzut că s-au mai deranjat şi pe alte bloguri, dar n-au găsit decât poezioare cu titlul „Eloa” scrise de români. Cât despre calitatea cititorilor mei, te asigur că sunt vreo câţiva chiar au citit poemul şi au făcut aluzii la identitatea lui Eloa, pe care le-am apreciat şi subliniat în comentarii.

„Pentru ca sunt incapabili sa discute civilizat”
Iar gresesti. Din cate recitesc, se pare ca sunt destul de capabil sa discut civilizat. Daca vrei sa te convingi, intra la o discutie cu mine.

Până la sfârşit ajungi să omologhezi termenul „nefe”, care nu ştiu dacă are ce căuta într-o „discuţie civilizată”. Nu asta ar fi problema, ci faptul că în momentul în care nu ai contraargumente, te lansezi în aprecieri(şi încerc să fiu elegantă aici) despre viaţa particulară a oponentului. Asta înseamnă „atac la persoană”. Nu vreau să sugerez că menirea blogurilor este găzduirea unor sesiuni de dezbateri, dar regulile de bază mi se pare că se cer respectate, măcar din bun-simţ. O dezbatere presupune a discuta idei. Argumentele se vor referi strict la ideea propusă spre dezbatere. Viaţa particulară, defectele şi păcatele participanţilor la discuţie nu se încadrează la categoria „contraargumente”. De obicei, cel care riscă să câştige primeşte atacuri din acestea. 

„Pentru ca n`au principii”
Mai Zana zorilor. Ileana Cosanzeano. Luceafar bland. Geea. Mama natura…Citeste un pic de istorie, si, vei remarca faptul ca, inafara de Jeanne D`arc si Ecaterina Teodoroiu, putine femei au mai aparut in cartile de istorie ca eroine jertfite pentru principiile lor…

Era vorba de altceva acolo. Mai citeşte. Oricum, recurgi din nou la „şi femeile la fel”. Acesta NU este un contraargument.

„Pentru ca le inchizi repede gura”
Nu le inchizi repede gura. Ci tac ei.

Un bărbat care mai are ceva pertinent de spus nu lasă femeia să aibă ultimul cuvânt. La început, când nu mai are argumente, începe să înjure(a se observa comentariile unor indivizi). Ajuns la capătul răbdării, îi trage femeii o mamă de bătaie, ca să tacă dracului o dată, cum ai regretat tu că nu mi s-a întâmplat şi mie. 

„Pentru ca incep sa nasca in timpul meciului de fotbal”
Uite ca eu nu nasc, nu ma manifest si nici nu stiu cand este vreun meci de fotbal. Asta inseamna ca nu sunt barbat? 

Aia era altceva. Cei care au auzit de tribul Nacirema ştiu despre ce vorbesc. Mai era treaba cu „la couvade” şi eventualele conexiuni care derivă de acolo, dar lasă asta. 

PS: Ma dezgusta persoanele care considera ca acea categorie in care se incadreaza e cea mai frumoasa si desteapta si considera net inferioare sau critica restul categoriilor de oameni (exceptie fac manelistii analfabeti, care dezgusta prin existenta restul categoriilor…). Bleah!

Aham. Deci aici e buba. Am văzut că publicul tău e revoltat în ultimă instanţă că mă cred deşteaptă(asta după ce au obosit să se joace de-a psihologii amatori). Cred că problema nu e că alţii sunt mai deştepţi ca tine, ci că tu te simţi inferior(nu mă adresez neapărat ţie, VisUrât, ci acelora care vor să priceapă). Întotdeauna o să existe cineva mai deştept ca tine. Soluţia pe care o văd la această problemă existenţială e să-ţi foloseşti energia pentru a te perfecţiona, în loc să o iroseşti încercând să-i pui piedică celui care ţi se pare că te depăşeşte.

PS: Observaţi, dragi bloggatari, cum am reuşit să discut cu VisUrât fără să proferez injurii sau să-i investighezi viaţa privată. Şi acum, hai să vorbim despre Nacirema. Vrea cineva? 

76 comentarii

 1. hmmz said,

  mama, da’ tu studiezi comunicarea la facultate 😛 restu’ au o scuza 😆

 2. eloa said,

  O scuză pentru ce?

 3. gint said,

  ok… desi rareori reusesc sa exprim ce gandesc (nici acum nu stiu exact ce vreau… dar scriu ca mai sunt 5 minute pana plec acasa si nu am ce face)… tentativa mea este sa inteleg scopul ascuns al acestui blog (sper sa existe unul caci altfel el – blogul – va deveni brusc neinteresant pentru mine)… baiat (barbat or whatever) fiind, nu prea ma regasesc prin ce scrii tu aici… ma spal, nu imi va inchide nimeni gura prea devreme (niciodata, tind sa sper) daca mint, mint pe toata lumea, nu fac caz special cu sexul opus, cum si damele mint la fel, fotbalul chiar nu-mi place, mi se pare extrem de lame… prefer sporturile extreme si din ce e acceptat la un nivel mai inalt, hokey-ul, habar nu aveam de semnificatia couvadei si nici de existenta acelui trib (adica nu stiam ca le mai zice lumea asa, in joaca, si ca tin dezbateri indelungate pe seama lor, dar a tribului, nu a americanilor, ca de ei nu zice nimeni nimic ), acu stiu de amandoua, ca-mi place sa caut chestii… so, provocat nu sunt, dar putin intrigat sa-ti descopar motivele ascunse, planul tau diabolic de a cuceri lumea… nu stiam ca pot scrie fraze atat de lungi fara sa pun punc….
  revin, ca m-am intins prea mult si tre sa plec acasa… ca nu-mi dau astia bani in plus la munca pt postat mesaje…

 4. gadjo said,

  http://en.wikisource.org/wiki/Body_Ritual_among_the_Nacirema
  astia’s nacirema ai tai draga aloe?

  (data viitoare cand se da mare si tare cautati intai pe wikipedia si abia apoi pe google.. dati si de alfred de vigny p’acolo)

  on topic: daca el raspunde cu atacuri la persoana (in fond tu ai insultat din primul post si mi se pare normal sa primesti respectul cuvenit tonului pe care il adopti), tu faci ceva la fel de tamp: scoti afirmatiile lui din context, deci tot ce ai construit acolo are valoarea unei cuvantari (c) Vadim Tudor.. asta va invata la facultate pe voi? total shame imo. You r teh stinks!

 5. Buddha said,

  that’s the blogosphere … my everyday source of fun …. :))

 6. Κείρων said,

  Mai Eloa, tu vrei cumva sa refaci experimentul Lonelygirl15? Ma intreb si eu asa, ca un mascul puturos si retardat ce ma aflu…

  Acum, serios vorbind, inteleg faptul ca ai citit ceva antropologie (altfel povestea cu „ritualurile tribului nacirema” nu ti-ar fi fost cunoscuta); ai citit si literatura, e ok, esti in top 10% la IQ general. Inteleg si ca ai diverse motive obscure pentru construirea acestui blog – lonelygirl15, zic eu, poate vrei sa te mariti, zic altii – never mind, e numai problema ta.

  Dar am doua observatii:
  1. Faptul ca stii niste lucruri nu inseamna ca le stii pe toate. Vorbesc foarte serios si cinstit si nu ai de ce sa te simti jignita, fiindca nu asta intentionez. Or, in tonul pe care il abordezi, dai senzatia ca nu exista problema in culegerea de Petrica (pt cei mai „recenti”, culegere de matematica foarte familiara scolarilor) pe care sa nu o fi rezolvat, ca nu ti-e straina nici una dintre dezbaterile filosofiei de la presocratici incoace etc; intr-un cuvant ca esti mult mai „tare” decat oricine. Cu voia ta, imi permit sa ma indoiesc de asta.

  2. Voi reitera ceva ce alti fellow bloggers au mai spus: cum poti sa ai pretentia sa nu fii injurata daca incepi cu „barbatii put, mint etc”? E o dovada de ipocrizie curata sa pretinzi discutii civilizate daca incepi cu „mars, javra”… Crezi, poate, ca oamenii nu au self-esteem? E musai sa jignesti?

  Mi-ar placea daca ai da un raspuns sincer si argumentat „cestiunilor” pe care le ridic in acest post, fara sa incerci sa ma umilesti dovedindu-mi ca esti mult mai desteapta decat mine. Ar fi o dovada de onestitate, si e momentul sa incepi oferi ceea ce pretinzi.

 7. asdf said,

  Nacirema nu era o prostie inventata de antropologi sau sociologi ca sa le zica americanilor altfel decat americani? (sa para mai distantati sau asa ceva…)

  Inca ceva: daca esti capabila sa bagi atat de multe aberatii pe centimetru patrat, de ce nu faci posturile mai scurte?

 8. un om said,

  si totusi pana caut pe google….

  Nacirema?!?!

 9. hmmz said,

  stiu eu, o exprimare care lasa de dorit? eram ironic.

 10. Sir Alex Ice said,

  Poate ca nu exista nici un scop ascuns. De ce sa vezi conspiratii peste tot?

 11. Forgotten said,

  Eu una am citit mai intai blogul lui VisUrat si trebuie sa recunosc ca am ramas foarte surprinsa de acel atac brutal care ti-a fost adresat.Poate ca intr-adevar unele afirmatii sunt generalizate,hai sa recunoastem,dar sincer eu una ca si femeie cred ca e putin adevar in tot…Hai sa fim serioase:am intalnit putine femei care sa iti creeze o vadita dezgustare in momentul in care trec pe langa tine,in schimb am intalnit un numar mare de barbati…Am spus UNII deci chiar nu trebuie sa se simta ofensat cine nu trebuie…Scuzele raman de discutat,cei pe care i-am intanit eu pana in momentul de fatza erau capabili sa infrunte aceasta „provocare”.In schimb am intalnit destul de putini care sa recunoasca fatul ca tu,ca si femeie,au dreptate si ei nu…Trist dar adevarat…Asta este parerea mea si mi-o sustin…poate in curand va sari lumea si pe mine pt afirmatii false…

 12. claudiu said,

  Ha-ha…asta chiar mi-a placut. iti recomand cu caldura urmatorul site http://www.ihatemen.com/index2.htm !

 13. Iulian said,

  Vad ca oricat au incercat unii sa explice ca nu abordezi corect problema, tot nu ai vrut sa intelegi. Pana la urma si la capat, cam tot ce ai pus pe seama noastra, ca putim, ca mintim, ca etc. nu e specific numai barbatilor, chiar mai mult, sa acuzi barbatii ca mint mai mult decat femeile, e ipocrizie accentuata.

  In ceea ce priveste concursul tau cu „Eloa”, la fel, ai generalizat total aiurea. Pur si simplu ai dovedit ca ceea ce stiai tu referitor la „eloa” nu stiau si altii (nici barabti, nici femei), dar la fel poate sa te incuie cineva care face o facultate de fizica sau mai stiu eu ce.
  Spre exemplu, tu stii de ce inchizatorul unei pusti cu repetitie are pe lateralul locasului frezat in capatul anterior un dispozitiv in forma de „L”, tensionat cu arc?.
  Dar o drumuire stii sa faci ? O poti face fara miră, sau nu ? Stii cu ce viteza se deplaseaza Pamantul, relativ la centrul Universului ? Stii sa explici „inelul” aparut pe conturul Lunii in timpul unei eclipse totale de Soare ?
  Si dupa ce o sa stai pe google doua zile sa afli raspunsul, crezi ca-mi vei fi dovedit ca nu esti inculta din acest punct de vedere? Eu nu-s tare pe domeniul tau, cum tu nu esti tare pe domeniul meu. Corect ?

  Nu stiu exact ce si cum faci la facultatea unde studiezi, dar eu stiam ca in mod normal iti trebuie esantioane ceva mai numeroase ca sa iti poti permite sa tragi unele concluzii.

  Tu chiar iti cauti barbat prin intermediul acestui blog.

 14. gint said,

  auzi, am uitat sa te intreb… ai licentza anul asta?

 15. gint said,

  sau poate vreo dizertatzie, doctorat ceva…

 16. gint said,

  btw… premiu doua cafele daca-ti dai seama de la ce vine gint…

 17. Duda said,

  Duda n-a mai zis nimic pe postu’ asta nu ca nu l-ar mai fi citit ocazional pentru a-si mentine viu interesul de a-si bate nevasta cand ajunge acasa ci pentru simplul fapt ca nu i se pare interesanta lucrarea de diploma a fatucii asteia. Si nici nu sta sa citeasca toate posturile, sau macar un post intreg din acelasi sictir pe care-l are cand se duce sa dea cu sapa-n cap vecinului ca iar a venit cu o seara inainte si i-a furat cocenii. Si din textul pe care i-au picat ochii („Întotdeauna o să existe cineva mai deştept ca tine. Soluţia pe care o văd la această problemă existenţială e să-ţi foloseşti energia pentru a te perfecţiona, în loc să o iroseşti încercând să-i pui piedică celui care ţi se pare că te depăşeşte.”) Duda zice la fatuca ca are dreptate si ca intotdeauna o sa se gaseasca unu mai destept, lucru valabil si in cazul ei. Cat despre sfatul ei cu perfectionare Duda gandeste ca suna putin a Nietzsche fapt pentru care recomada calduros postul lui Alex (http://siralexice.blogspot.com/2006/09/nietzscheeni-part-1.html).
  Pana la urma Duda gandeste ca blogu asta e facut doar ca sa arate care cum are mai multe perechi de c*** si poate pentru un mic studiu sociologic. Sau poate nu. Oricum Duda va bate la c*** ca el are cele mai multe perechi… de c*** bineinteles.

  P.S. Poate vrea publicitate Duda, poate nu. Ce parere are fatuca?

 18. VisUrat said,

  Se pare ca ora tarzie, mustul pe care`l am in fatza, si nu in ultimul rand plictiseala (poate), ma fac sa`mi calc cuvantul dat in raspunsul comentariului lui Eloa de pe blogul meu, si sa postez un comentariu aici…
  Acest blog este de departe cel mai aberant din cate am citit, doar pe faptul ca Eloa se hraneste din ignoranta si nervii celor care incearca sa o combata aici. Nu voi vorbi vulgar sa`i dau satisfactie, si nici nu cred ca va mai exista un al doilea comentariu semnat de mine aici.
  Eloa, in principiu, am aflat tot ce aveam nelamurit din raspunsul tau la insemnarea postata pe blogul meu.
  Am remarcat ca te`a deranjat faptul ca am spus ca probabil esti „nefe” (a se citi NEFEricita). Daca nu esti „nefe” si nici lesbi, mai raman doua posibilitati: ori ai un barbat la care tii, si care te satisface, si din asta rezulta ca blogul tau este o fantezie bolnava prin care te distrezi pe seama altora, si, a doua posibilitate ar fi ca platesti pentru sex, sau faci sex prin conventie (am mai auzit de chestia asta…)
  Mi`ai dovedit ca n`ai citit calumea blogul meu, prin faptul ca ai comentat aiurea la unul dintre capitole…Asta tzi`am explicat in comentariul de pe blogul meu.
  Eu mi`am facut blog sa fac lumea sa se simta bine… Si, din comentarii si numarul de vizitatori zilnici, am impresia ca am reusit…
  Tu iti obtii vizitatorii prin polemicile create…
  La urma urmei, vorba aia: „Gusturile nu se discuta, a zis pisica dupa ce l`a lins in fund pe caine”.
  Vreau doar sa fac o paranteza si sa o intreb pe Forgotten ceva, referitor la „Hai sa fim serioase:am intalnit putine femei care sa iti creeze o vadita dezgustare in momentul in care trec pe langa tine,in schimb am intalnit un numar mare de barbati…Am spus UNII ”
  Esti sigura ca te`ai uitat bine in jurul tau?
  Sau te`ai uitat doar la cine ai vrut sa te uiti?
  Te`ai gandit ca, pentru ca esti heterosexuala, nu te uiti dupa femei, deci procentul de barbati la care te uiti e mai mare?
  Si, esti sigura ca doar putine femei dezgusta cand isi dau jos machiajul?
  Sau cand se injura ca la usa cortului?
  Sau cand se iau „doamnele” la paruiala din cauza cine stie cui…?
  Eu stiu ca sunt indezirabil, cel putin in fata a multor femei… Tu stii ca repugnezi anumiti barbati?
  Eloa a gasit formula optima pentru un blog de succes. Intra toti revoltati, cu gandul s`o combata, sa`i explice care mai de care ca se inseala.
  Din nefericire, singurii care`si pierd timpul aici sunt utilizatorii…
  Cum am spus si pe site`ul meu, nu`i greu sa pornesti o disputa sau o cearta. In schimb, este foarte greu s`o eviti sau s`o termini, intr`un mod inteligent, bine inteles.

  Parerea mea.

 19. cezar said,

  sunt de acord cu gint. 😀
  oricum, blogu asta a devenit… ratat; parca ar fi o bataie intre copii de gradinita (intre fetite si baietiei) ah ce vremuri!!! si de atunci ma tot harjonesc cu ele :D. Eloa, daca mai postezi ceva, macar sa radem si noi; sau motivele pentru care esti revoltata asa cum ai promis.

 20. simplu said,

  poate reusesti o un studiu despre primitivul trib AINAMOR cu accent pe ITABRAB! cine stie poate asa nu va mai sari nimeni de fund in sus ca pute….minte….si ca e deeeeeparte de civilizatie…..
  Spor la studii! 🙂

 21. Sir Alex Ice said,

  Eloa, ma chere, ai uitat ce faci cand ai un vis urat? Bei un pic de apa si te culci la loc 🙂

 22. Csar said,

  Aloe si Cornel Dinu. Asemanare: ambele personaje isi etaleaza inteligenta intr-un domeniu impropriu. Deosebire: Cornel Dinu chiar o poseda.

 23. gigelus said,

  Ce este atat de greu de inteles ?, monogamia NU este un instinct propietar hommo sapiens (ma refer la ambele subspecii :))))!

 24. Male shovinistic pig said,

  Nu-mi pasa de tribul Nacirema; de „la couvade”; de poemul lui Alfred de Vigny. Asa cum nu ii inteleg pe cei care te ataca atat de inversunati, nu te inteleg nici pe tine, Eloa (te asigur ca nici nu voi face eforturi in acest sens). Nu am pretentia ca te-as cunoaste sau ti-as intelege motivele pentru care ai deschis blogul asta. Asta este ultimul meu comentariu pe blogul asta. Iti doresc sanatate, ca-i mai buna decat toate.

 25. bornedbored said,

  Fooling around…. blogosfera sucks.. n00bs… please let me know when you start being funny .

 26. edyshor said,

  eloa, aici sunt de acord cu ei .. vezi tu, daca ii lasi sa se linisteasca si sa isi domoleasca adrenalina chiar ai ce sa inveti de la ei .. si sper ca o sa faci asta, intr-adevar nu-i la fel de fun ca primele, dar in postul asta comentariile sunt mai interesante decat postul in sine .. dar poate asa era de la inceput daca incepeai cum trebuie, so nu asa exploziv .. (si se prea poate sa nu fi avut atatea comentarii de asemena)

  Forgotten, unele chestii au o valoare mai mare cand sunt facute, decat sa fie spuse .. cea mai stringenta diferenta intre noi (barbati si femei) e ca noi facem si voi vorbiti ..

  Dar ce stiu eu, nu sunt decat un barbat 😉

 27. Atos said,

  Dupa cum bine spune si VisUrat, intr-adevar este usor sa pornesti o cearta si foarte greu sa o eviti sau sa o termini,intr-un mod inteligent.Asadar daca ea(eloa) nu are inteligenta necesara sa faca acest lucru, haideti s-o facem noi.Propun din acest moment sa-i dam dreptate ei, pentru ca oricum acest specimen nu mai poate fi salvat si nici cale de lamurire nu mai exista cu dansa, iar noi sa ne vedem de ale noastre intrucat sunt multe alte lucruri serioase de citit pe netu asta.
  Cel mai destept cedeaza !
  Eu pariez pe voi! 🙂

 28. eloa said,

  Mai întâi mersi, Cezar, pentru analogia cu hârjoneala.

  VisUrat said,
  Acest blog este de departe cel mai aberant din cate am citit, doar pe faptul ca Eloa se hraneste din ignoranta si nervii celor care incearca sa o combata aici.

  Eloa nu se hrăneşte nici din ignoranţa, nici din nervii dvs. Eloa este capabilă să discute cu toţi oamenii care trec pe aici, întrucât o idee genială poate sări din cele mai neaşteptate locuri. Eloa recunoaşte că acest blog i-a adus şi satisfacţie: aceea de a întâlni oameni deştepţi, cu care se mai „hârjoneşte” intelectual când au chef de ea. Pe de altă parte, acordându-vă atenţie, Eloa a încercat să vă transmită că vă respectă opiniile, atâta timp cât mai aveţi o doză minimă de bun-simţ.

  Am remarcat ca te`a deranjat faptul ca am spus ca probabil esti “nefe” (a se citi NEFEricita). Daca nu esti “nefe” si nici lesbi, mai raman doua posibilitati:…

  Din nou un set de supoziţii despre nenorocita mea de viaţă sexuală. O să-mi fac un blog separat despre asta, că văd că vă interesează mai tare decât „hârjoneala intelectuală” pe care mă chinui să v-o propun.

  Mi`ai dovedit ca n`ai citit calumea blogul meu, prin faptul ca ai comentat aiurea la unul dintre capitole…

  Dvs. să citiţi ce mama dracului am scris mai jos despre presupusul meu plan de a stăpâni blogosfera (care între timp a devenit zososferă). NU DE ASTA MI-AM FĂCUT BLOGUL.

  Eu mi`am facut blog sa fac lumea sa se simta bine… Si, din comentarii si numarul de vizitatori zilnici, am impresia ca am reusit…
  Tu iti obtii vizitatorii prin polemicile create…Eloa a gasit formula optima pentru un blog de succes. Intra toti revoltati, cu gandul s`o combata, sa`i explice care mai de care ca se inseala.

  Nu o să spun că nu îmi pasă de vizitatori, pentru că îmi pasă. Le citesc şi le public toate comentariile şi le las să mă afecteze. Unora le las comentarii pe bloguri în semn de apreciere. O să le şi răspund la întrebări celor nedumeriţi. Dar conceptul blogului nu e „ceva care să producă trafic”.

  Cum am spus si pe site`ul meu, nu`i greu sa pornesti o disputa sau o cearta. In schimb, este foarte greu s`o eviti sau s`o termini…

  …sau s-o câştigi, bineînţeles.

 29. eloa said,

  Sir Alex Ice said, Eloa, ma chere, ai uitat ce faci cand ai un vis urat? Bei un pic de apa si te culci la loc

  Vă salut, domnule.

 30. asdf said,

  eloa draga mea… tu nu ai putea castiga o cearta nici macar daca ti s-ar da dreptate tot timpul.

 31. Κείρων said,

  Eloa, still no answer to my questions… Trebuie sa o iau de la capat cu supozitiile tembele si „psihanaliza” ca sa primesc atentia ta? Sau, poate, am ridicat niste questiuni la care Inaltimea voastra nu stie a raspunde? 😉

 32. aka said,

  Printre altele …

  ” este foarte greu s`o eviti sau s`o termini…

  …sau s-o câştigi, bineînţeles. ”

  termini include si castigi ca solutie posibila.

 33. Catani said,

  Vad ca lumea posteaza degeaba aici…Lui tanti ELOA i se falfaie de cei care incearca sa discute cu ea.Inafara de 2 3 persoana.Anyways…ultimul meu post pe acost blog…Incearca sa citesti tot documentul daca ai rabdare… http://www.ukmm.org.uk/issues/dam.htm si poate ai sa vezi cat de mult exagereaza femeile si cum in ultimii ani au cam inceput barbatii sa fie discriminati.Recomand citirea documentului mai ales barbatilor….poate asa va dati si voi seama odata ce poate pielea unei femei.

 34. eloa said,

  Catani, iată ce am citit eu ieri la Visul meu Urât pe blog:

  Catani, 2006-09-19 04:22
  :))))) Am avut rabdare cam 2 minute pe blogul ei :)))) Te urasc visurat ca la 3 dimineata m-ai pus sa citesc aberatiile alea.Defapt nu m-ai pus tu …da na…. ai pus linku…si eu ce era sa fac…albastrul ala imi sarea in ochi…nu m-am putut abtine :).Mi-am facut curajul si i-am lasat un comment mai din suflet…Sunt curios acuma daca isi face curaju sa dea o replica demna de bagat in seama.Daca nu…eu zic ca e frigida :))))

  Înţeleg că sunteţi prieteni. Mai înţeleg şi că te simţi neglijat. Într-adevăr, nu le răspund tuturor de la primul comment, pentru că vreau să văd cum gândesc şi cât o să reziste în joc, mai departe. Uneori le dau indicii. Dar nu-mi cere să te copleşesc cu atenţie când eşti lipsit de bun-simţ. După cum am scris mai sus, în răspunsul pentru VisUrât, îmi pasă de ce scrie fiecare dintre voi. Chiar mă afectează mai mult decât ar trebui. Pe de altă parte, îmi întăreşte convingerea că am dreptate în tot ce scriu .

 35. Iulian said,

  Eloa, am observat ca tot timpul cand primesti un raspuns mai serios, raspunzi total pe langa subiect si acuzi pe respectivul ori ca a scris pentru atentie, ori ca nu stie ce vorbeste.. pai faci treaba serioasa aici, sau iei in seama numai ce-ti convine tzie ?!

 36. asdf said,

  Hmm… deci eloa… tu traiesti o deluzie de tip paranoid-schizoid…. Spun asta pentru ca vad ca in mintea ta absolut orice iti da dreptate in cele din urma. La cei la care schizofrenia e acuta, apare si convingerea ca exista o conspiratie impotriva lor… Momentan sunt fericit ca te manifesti acasa pe calculator, pe blog, si nu in public.

  Vorba lui George Carlin: Show me a fat ass who is unmotivated and sitting on the couch all day watching TV, and I’ll show you a guy who is not making any trouble. (banuiesc ca watching TV se poate inlocui cu writing crappy blogs).

  De asemenea, mai observ un complex Elektra la tine. Tu nu ii urasti pe barbati cu adevarat… Pentru ca nu exista un motiv concrete de ura. Adica nu vad in cele scrise in acest blog nici un exemplu concret, sau justificabil. Dar pe masura ce citeam, nu puteam sa nu observ invidie la tine. Invidia ta are radacini de conotatie sexuala. Motivul este evident in vocabularul pe care il folosesti cand te exprimi.

  In general, limbajului tau pe acest blog, ii lipsesc doua chestii esentiale: coerenta si naturaletea. Motivul pentru care lumea agreeaza blogul lui VisUrat este pentru ca e natural si scrie din experienta. Ce scrii tu pe blog nu e nici din experienta si nici natural.

 37. no_uman_no_crai said,

  dupa ce am mai citit una alta pe aici…eu cred ceva…dar o sa ma asigur ca asa este si o sa va spun si voua micul meu (al ei )secret.

 38. eloa said,

  Salut clubul de fani al domnului Coşmărel.

 39. eloa said,

  Pentru Iulian: concursul cu „Eloa” a fost un succes. A început pentru că m-au întrebat foarte mulţi ce înseamnă. Apoi m-am gândit dacă are sens. Ştiam că un băiat care colindă bloguri sau un blogger are puţine şanse să ştie cine a scris poemul. Dacă nu era în primele rezultate pe google, no way. Şi, după cum s-a observat, primul răspuns corect a venit de la o fată.

  Cât despre lecţia pe care i-am dat-o lui VisUrât , era una de bun-simţ, nu un curs intensiv de retorică, pentru a demonstra că sunt specialistă în socio-umane.

 40. eloa said,

  asdf, nu ştiu dacă să apreciez curajul de a-ţi menţiona numele sau să regret lipsa de creativitate în ce priveşte alegerea unui pseudonim. Văd că domnul coşmărel v-a trimis p-ăia mai cu carte. Observ că ai văzut ceva filme americane şi permite-mi să reiau: iar vă jucaţi de-a psihologii amatori. Din păcate, nu ştiţi cu cine vă jucaţi. Pentru grupul vostru, îmi voi face un blog de psihologie aplicată. S-a mai solicitat unul despre viaţa mea sexuală. Din clubul meu de fani, mai doreşte cineva vreun blog despre ceva? Poze cu mine, căni, tricouri, cd-uri cu mine la karaoke, filmuleţe…A! Am văzut că vă plac filmuleţele acolo, la VisUrât pe blog. Şi pozele. Şi că v-a enervat că e mult scris aici. Nenorociţii ăştia!(adică eu) Auzi! Să pună ei scris dîn-ăsta pe bloguri…

 41. eloa said,

  Săptămâna trecută:

  Κείρων
  Ma intorc, insa, la mediocritatea ta fiindca, asta e!, nu iti poti depasi conditia, chiar daca ai auzit de bloguri si stii sa tastezi la calculator. Baga capul in pamant, zic eu, citeste niste carti, casca ochii la lucrurile care te inconjoara si s-ar putea (s-ar putea!) ca intr-o buna zi mania ta “proletara” sa se disipeze si sa lase locul unui weltanschaaung mai de bun simt.

  Ieri:

  1.Faptul ca stii niste lucruri nu inseamna ca le stii pe toate… intr-un cuvant ca esti mult mai “tare” decat oricine.

  Se pare că după ce a trebuit să-mi cer scuze pentru mediocritate săptămâna trecută, acum trebuie să-mi cer scuze că sunt deşteaptă. Acesta nu este un blog pe care eu sunt „cea mai frumoasă şi cea mai deşteaptă”(expresia nu îmi aparţine). Nici măcar cautoameni… nu este un blog despre asta. În momentul în care blogosfera mi s-a urcat în cap pe motiv că sunt imbecilă, m-am simţit datoare cu o explicaţie.

  2. Voi reitera ceva ce alti fellow bloggers au mai spus: cum poti sa ai pretentia sa nu fii injurata daca incepi cu “barbatii put, mint etc”? E o dovada de ipocrizie curata sa pretinzi discutii civilizate daca incepi cu “mars, javra”… Crezi, poate, ca oamenii nu au self-esteem? E musai sa jignesti?

  Din moment ce eu nu te-am mirosit niciodată, Κείρων, nu pricep de ce te-ai simţi jignit.

  Cât despre lonelygirl15, nu ştiam. M-am informat. Ce vrei să spui că fac eu aici? Pregătesc un scenariu? Sunt actriţă?

 42. asdf said,

  eloa, scumpo, poate e putin invers la capitolul „nu stii cu cine te joci”. Putem discuta suficienta psihologie daca vrei (aplicata sau clinica). Si psihiatrie. Daca vrei iti dau si lectii, gratuit… Ca de obicei, ai evitat intrebarea. In loc sa scrii legat de ceea ce am scris EU, te-ai legat de nickul meu, de vreme, de criza din Irak si de ultima imbracaminte a madonnei… Cat despre filme americane, am vazut suficiente, dar citatul pe care l-am folosit nu e scos dintr-un film, este scos dintr-un show de comedie.

  Data viitoare poate poti sa te concentrezi (cauta cuvantul in dictionar) pe ceea ce spun nu pe metodele stilistice pe care le folosesc pentru a spune ceea ce spun. E o mare diferenta, care sper sa ai puterea de a o observa (desi ma indoiesc ca o vei face)

 43. asdf said,

  Si exact unde scrie ca ne-a enervat ca e mult scris? Poate faptul ca e mult si prost… Dar dupa cum am vazut, nu stai prea bine la capitolul logica. Deci ma voi chinui sa iti explic in termeni tipici speciei tale: Un tampon in sine nu este un lucru scarbos… dar un tampon pus pe o femeie (adica un tampon SI o femeie) sunt o chestie destul de scabroasa. Sunt sigur ca esti capabila acum sa intelegi toate nuantele limbajului meu.

 44. gigelus said,

  slab rau, am gresit si am banuit site-ul de un pic de subtilitate, regret sa descoper ca nu de a face cu nici o exceptie (desi am sperat)

 45. bornedbored said,

  @gigelus: Să înţeleg că ai prins şpilul? N-ai prins nimic. Şi este atît de evident încît îmi vine greu să cred că în comunitatea asta nu s-a găsit unul să înţeleagă.

  Întîi am văzut o gaşcă de lingăi sărind să-şi apere protejaţii. Apoi am văzut o grămadă de „bărbaţi”, atît de bine desenaţi în blogul ăsta, sărind să-şi apere mîrlănia rănită.
  Nu l-am văzut pe unul incercînd să discute. Sau să înţeleagă.
  Măcar pe mine mădistrează. 😀

 46. strumfi said,

  Draga ebola,lasand la o parte ”harjonelile”tale intelectuale sau ”jocurile” in care ai dorit tu …chipurile sa ne atragi, de fapt ai vrut sa faci alta chestie: te-a pacalit pe tine cineva ca ai talent de povestitor, si cum te crezi si f inteligenta te-ai gandit sa-ti faci un blog…Dar cum nu stiai(ca esti redusa rau oricat ai incerca tu sa demonstrezi contrariul!) ce subiect sa-ti alegi, ai avut proasta inspiratzie sa te legi de barbati,crezand astfel ca vei castiga simpatia sexului frumos. Pe mine ma doare in cur ca te legi de ei dar macar sa vii cu argumente solide nu kkturi de genul: ei put…sau nasc nu stiu unde…zau ce drak !Si pana la urma daca vezi ca majoritatea celor care-ti citesc blogul nu sunt deacord cu tine si te critica, poate ar trebui sa te gandesti ca n-or fi toti prosti si numai tu esti desteapta! Recunoase ca ai dat-o in bara
  cu blogul tau,si ca nu ti-ai atins scopul – cere-ti scuze fatza de toata lumea si retrage-te in liniste!

 47. strumfi said,

  aoleo… am zis ebola scuze eola…:))

 48. ALtEX said,

  Eloa, sunt curios ce lectie i-ai dat lui VisUrat. Pentru ca, din punctul meu de vedere, pana acum el a fost cel care ti-a dat lectiile…Lectia pe care i-ai dat-o, ti-a servit-o el primul. Doar faptul ca te ignora ar trebui sa-ti dea de gandit… El a vrut sa demonstreze ceva, si a reusit. Te-a facut pe tine sa te consumi, sa-i dai atentie, sa te gandesti la ce a zis, cum a zis, cum sa-l combati, etc..
  Ti-am citit si eu blogul. Si am remarcat ca VisUrat s-a bucurat (daca se poate spune asa) de cea mai mare atentie din partea ta. Sa inteleg ca a avut totusi ceva de spus? Hmmm. Cred ca da. Pentru ca, altfel, ramanea unul dintre cei mentionati o singura data, si uitati dupa 10 minute. Faptul ca inca mai intra in discutiile tale, ma face sa cred ca a avut dreptate, si a reusit sa-ti faca tie ce incerci tu sa faci celorlalti. Sa te consumi, sa recitesti, sa cauti greseli, sa iti cauti replicile… Poate este adevarat ca multa lume-l lauda, dar, prin faptul ca acea lume uita de cateva probleme, de greutati, de tot rahatul in care traim pentru cele cateva minute in care-i citeste insemnarile, cred ca merita sa fie laudat.
  Asa ca, incearca sa-ti revii si sa realizezi ca nu ai dat nici o lectie nimanui. Nici lui zoso, nici lui duda si in nici un caz lui VisUrat. Nici macar tie.

 49. ALtEX said,

  Cat despre faptul ca „Ai avut un VisUrat”, aici chiar imi vine sa rad.
  Nu tu ai avut un VisUrat. VisUrat te-a avut pe tine. Cel putin pana acum.

 50. ALtEX said,

  Eloa said, „Am văzut că vă plac filmuleţele acolo, la VisUrât pe blog. Şi pozele. Şi că v-a enervat că e mult scris aici. Nenorociţii ăştia!(adică eu) Auzi! Să pună ei scris dîn-ăsta pe bloguri… ”
  Iar demonstrezi ca nu ai citit blogul lui VisUrat. Sa vezi ca-i unul din singurele care nu are filmulete. Pozele ii insotesc articolele. Dar, de ce imi bat capul, avea cineva mai sus dreptate. Cum iti da cineva o replica mai serioasa, o iei pe aratura.

 51. asdf said,

  @bornedbored: Bai.. deci majoritatea au vrut sa inteleaga… sau sa discute… Poate tu esti cumva incapabil sa vezi chestia asta. De asemenea banuiesc ca e o chestie tipica la tine cand esti insultat (sau e insultat cineva pe care il agreezi) sa nu faci nimic si sa taci din gura. Ce sa zic… baga si tu acolo ceva sa iti faci simtita prezenta, si eventual nitzel publicitate la blog (apropos, blogul tau nu e chiar penibil… are vreo cateva posturi bune)

 52. Forgotten said,

  VisUrat…te rog sa citesti cu atentie…am scris FEMEI si nu animale…pt mine o femeie inseamna o persoana de sex feminin care sa aiba respect fatza de ea insasi,sa se trateze ea pe ea insasi ca pe o doamna…si de-abia dupa aceea sa pretinda si respectul celor din jur atat al femeilor cat si al barbatilor.Asta inseamna pt mine o femeie…nu cea care face 15 dushuri pe zi si care miroase tot timpul a flori de camp.Nu sunt de acord cu parerea „gazdei”,eu iubesc barbatii,chiar daca am avut nenorocul sa dau intr-o perioada a vietii mele peste cel pe care „gazda” il „uraste” atat de tare in postul ei…nu fiindca miroase sau fiindca nu isi cere scuze…fiindca daca esti om nu esti perfect iar daca iubesti un barbat ii treci cu vederea si anumite scapari…EL e barbatul care isi merita acel post…dar ideea e sa treci mai departe peste o experianta nefericita si sa cauti in continuare…Nu imi explic faptele si vorbele in fatza ta,VisUrat,deci nu ma apostrofa crezandu-ma inferioara…eu iubesc barbatul care ma face fericita cand am cazut in prapastia dispararii…care imi readuce zambetul pe buze si ma face sa merg mai departe exact in secunda in care sunt pe punctul de a ma da batuta…Si hai sa fim seriosi…nu am putea exista unul fara celalalt…adica femeia fara barbat si invers…nu am depus o pledoarie contra barbatului…ci mi-am spus parerea pus si simplu…Ah si uitasem…imi pare rau sa te dezamagesc dar nu ma ascund in spatele unui machiaj sau a unei coafuri…si sunt convinsa ca nu toata lumea din jurul meu ma iubeste…dar eu macar sunt realista…

 53. bornedbored said,

  @asdf:

  Meştere, nu pot să bag ca nu ma lasă stăpîna*. Am dat deja prea multe detalii pe blogul meu. Mai dau un hint. Gratis. De la mine. (Scuze „pisi”… again)**
  „De ce urasc barbatii” e una si „de ce uram barbatii” e alta. În plus, raspunde-mi la urmatoarele intrebari:
  De ce toate femeile sunt curve si toti barbatii e porci?
  De ce pling femeile din orice?
  De ce toti barbatii isi inseala nevestele?

  Iti multumesc ca nu gasesti blogul meu chiar atat de penibil. Mi-ai luat o piatra de pe inima.
  Poate ca ai observat ca, atunci cind sunt insultat raspund pe masura si peste asteptari. 😀
  Si nu, nu am vazut nici o incercare de a intelege sau a discuta. Poate am trecut cu vederea. 😀

  bye,
  bornedbored

  _________________________________________________________________
  Fara diacritice ca fac pisu pe mine…. 😦
  *Stăpîna blogului acesta
  **Scuze „pisi” ca-ti spun „pisi”. Daca te deranjeaza spune-mi.

 54. ShaqSpear said,

  ” te lansezi în aprecieri(şi încerc să fiu elegantă aici) despre viaţa particulară a oponentului”

  esty f eleganta dar bati campii .Mie mi se pare ca ti a spus o destul de civilizat shi nu cred k dak esty sau nu nefe reflecta implicarea in viata privata a „oponentului”. Cred k shi titlul ” ai avut un vis urat ” vrea sa sugereze ceva, cel putin din subconstient .

  sa inteleg k femeile stiu sa caute pe google shi barbatii nu. inteligent punctat. shi spun asta pt k nu cred k un barbat ar pierde timpul cu un blog pueril precum cel pe care l a satirizat Visurat. Sincer cred k nici o femeie , dar asta e discutabil.

  nu e un contraargument la intelesul pe care o femeie ca tine il da termenului de principiu. n am spus femeie. am spus k tine. deci n am nimic cu femeile in general. shi cunosc shi femei cu principii , nobile chiar in unele cazuri.

  f corect, dak taci shi nu dai nici o replica inseamna ca nu ai nimic pertinent de spus. poate pt k uneori ramai perplex la debitarile unei femei disperate de atata plictiseala prin casa shi pe scara blocului toata ziulica. un barbat care ar avea ceva de comentat la toate aberatiile nu poate exista pt k atunci ar fi femeie. iarasi punctez: cunosc cupluri in care barbatul se agita ca istericul shi femeia il asculta shi zambeste. Shi asta nu pt k nu ar avea replica ci poate pt k stie ca ar fi inutil, fie pt k i a mai dat o in trecut fie pt k ii cunoaste limitele.

  „să-ţi foloseşti energia pentru a te perfecţiona, în loc să o iroseşti încercând să-i pui piedică celui care ţi se pare că te depăşeşte.” – shi mie mi s a parut k nu ai pic de modestie cand te ai considerat oponentul lui Visurat, dar aici chiar ai dat cu mucii n fasole. Cred k de acum incolo Visurat isi va face un hobby din a incerca sa te opreasca pe tine din drumul catre cunoastere.nu, pe bune. Din pct meu de vdr, tocmai te a salvat de la un drum greshit. Nu ai luat o rau, dar dak ai renunta la atitudinea feminista shi la rationamentul asta ruginit cred k te ai descurca binisor.

  Dak tii mortis sa mi dai o replica desi ma ndoiesc ca merita efortul, mai ales k replica lui Visurat a fost mult mai pertinenta ca a mea shi tot nu ti a oprit avantul, trimite un mail mai bine. nu cred k ma voi mai intoarce la blogurile tale decat directionat tot de cele ale lui Visurat, abject sau oricine altcineva care are un cuvant de spus. Oricum nu cred k ma vei convinge vreodata ca eu shi toti ca mine suntem nishte nenorociti dispensabili acestei societati in care femeia , dupa cum ai spus shi u, are mereu ultimul cuvant.

 55. Gogu said,

  Pai nu vor femeile sa aiba ultimul cuvant? Chiar daca ii spui ceva pertinent tot ca ea e(in conceptia ei), asa ca why bother :)) . Ce rost are sa ma leg la cap daca nu ma doare?

 56. eloa said,

  asdf, strumfi, ALtEX, ShaqSpear văd că v-aţi spetit ore-n şir să redactaţi un răspuns de om cu studii superioare. Ăştia sunteţi toţi? Nu mai are alţii VisUrât, acolo, la el? Oricum, thanks for trying.

 57. VisUrat said,

  Vad ca am inceput sa`mi calc cuvantul cam mult…si, ce`i mai deranjant, cel putin pentru mine, este ca`mi calc cuvantul cand vine vorba despre acest blog. Pe care`l consider patetic ca subiect.
  Va rog nu`mi mai luati apararea. Sincer nu doresc sa apar in cautarile pe google cu referinte de pe acest site.
  Duduia Eloa se lauda ca mi`a citit blogul. Ma indoiesc. Pentru ca, pe blogul meu nu a existat si nici nu va exista vreun filmulet de pe youtube.
  Faptul ca`i critica pe toti bloggerii care sunt mult mai vechi in bransa decat ea (eu nu ma includ aici) si`i saluta pe toti care o pupa si/sau o ling in anumite parti, imi provoaca iar dezgust si ma face sa ma indoiesc de impartialitatea ei si de faptul ca „uraste” barbatii.
  Cu alte cuvinte (sa inteleaga si cititorii tai Eloa, din cauza asta voi explica acele cuvinte lungi pe care le`am folosit), ea uraste barbatii, dar, ii uraste doar pe cei care o contrazic sau incearca sa o combata. Ca se mai gaseste cate unul, care`mi da senzatia de homosexual (vezi Sir Alex Ice), sa fie de acord cu ea, poate ii intra in gratii… Beax.
  Forgotten, vad ca mi te adresezi in comentariul tau. Nu inteleg de ce. Sincer. Pentru ca nu tin minte sa`ti fi zis ceva vreodata… Dar, poate ai avut si tu un VisUrat, si te simti datoare sa mi te justifici. Nu e nevoie. Nu`mi pasa. Este problema ta. Eu am facut o greseala, poate din cauza bauturii, sa combat acest blog la mine pe site. Dupa ce am facut asta, mi`am dat seama exact care este scopul acestor articole.
  Sir Alex Ice, nu mai pupa in poponet dudui din astea… Fii tu ala mai destept decat „distrusii din iasi”, ia si foloseste`ti timpul in scopuri coonstructive…
  Eloa, eu am intrat aici avand ca refferer blogul lui zoso. Il citesc din cand in cand, nu`s de acord cu multe de la el, asa cum, probabil nici el nu`i de acord cu multe de la mine. Nu am facut niciodata referire la blogul lui, nici comentarii, asa cum nici el nu a facut la al meu. Dar, avem amandoi un punct de vedere comun. Faptul ca fiecare`si face blogul cum crede de cuviinta. Scrie ce vrea, il citeste cine vrea.
  Succesul blogului tau este ca este citit si de cei care nu vor. Stiu ca, spunand aceste lucruri, iti creste inima ca painea calda, asa ca, nu ma voi da cotit. Da, te citeste lumea. Si comenteaza pentru ca jignesti. Si, prostia din noi da impulsul inconstient de a retalia.
  Nu am cerut ajutorul nimanui, nu mi`am trimis nici un cititor aici sa ma sustina. Au venit din proprie initiativa. Acum nu ii rog sa nu mai intre sa te citeasca, pentru ca fiecare face ce vrea, ci ii rog sa nu`mi mai ia apararea. Sa nu`mi mai tina partea. Sa nu considere ca eu am avut cel mai pertinent raspuns la adresa blogului tau. Ii rog sa fie ei care sa`ti dea cel mai pertinent raspuns.
  Nu vreau sa mai fiu mentionat aici decat din motivul ca apare blogul tau asociat cu numele meu in cautarile google.
  Spuneai ca e greu sa castigi o disputa…nu este greu, atat timp cat tu o pornesti si o indrepti spre cineva net inferior intelectual. Special am facut acel sondaj pe pagina mea, vroiam sa stiu ce categorii de oameni ma citesc. Si sincer am fost surprins de rezultate.
  Eu respect toti bloggerii. Din pacate, sunt destul de nou in blogosfera, si, cum spuneam mai sus, nu sunt de acord in multe privinte cu zoso, dar il respect pentru ca ii stiu blogul de mult timp, si pentru ca a reusit sa se mentina.
  Faptul ca ma citesc aproape 3000 de oameni pe zi, e o surpriza pentru mine. Si voi continua in acelasi stil. Pentru ca, daca stiu ca din aia 3000, 10 rad si se simt bine, scopul blogului meu a fost atins.
  Si, Eloa, sa inchei cu o diferenta dintre mine si tine, iti voi da un singur exemplu:
  Au venit cititori din alte orase sa`mi dea o bere pentru faptul ca s`au simtit bine citindu`ma…. Tu a trebuit sa faci concurs sa scoti pe careva la o cafea…Si n`a fost nimeni atat de interesat incat sa se kinuie sa`l castige…;)
  Sper ca diferenta a fost facuta, si, imi cer scuze pentru ca ti`am comentat blogul la mine pe site, si te rog nu imi mai folosi nickname`ul in posturile de pe site`ul tau, asa cum nici eu nu`l voi mai folosi pe site`ul meu.

  Un sfat pentru restul bloggerilor: Nu mai incercati atat de mult sa va razboiti in bloguri… N`are rost…
  Parerea mea.

  Eloa, Vaya con dios.

 58. papadie said,

  DUMNEZEULE…am ramas fara cuvinte!Ma uit in urma si-mi dau seama ca nici macar la gradinita nu am asistat la discutii atat de tembele precum cele de aici…oameni buni…voi chiar va plictisiti p’acas…sper ca acum ca s-a terminat vacanta va potoliti…ce draq va intereseaza atat de faptul ca aceasta fata uraste barbatii?din punctul meu de vedere un om care afirma cu atata vehementa ceva(ca e de bine sau de rau)care nu poate accepta ca exista milioane de feluri diferite de a fi si care (ca e fata sau baiat) spune cu atata evlavie ca uraste oamenii(again fie ei de sex feminin sau masculin) este un perfect inadaptat social.Eu totusi am speranta ca polemicile de aici s-au nascut pe baza plictiselii si nu a unor concepte de viata…da frate….barbatii sunt idioti si porci femeile proaste si crizate….mda….se pare ca a devenit adevar mondial…ASA SI?Care-i buba?Eu stiam ca odata cu democratia fiecare si-a dobandit dpreptul de a fi exact asa cum vrea …lui(n.r. a se citi „muschiu’ lui”).E trist ca va lasati antrenati in discutii de acest fel

  Si ca sa inchei intr-o nota personala…eu nu urasc barbatii..nici macar pe aia care mi-au facut rau…Si oricum la capitolul prostie si incultura castiga detasat femeile.Imi pare rau..sunt femeie…dar asa e..Si inca ceva….eu personal nu am intalnit barbati care sa puta..e adevarat depinde si de genul de barbati cu care interactionezi,cei din jurul meu nu au acest defect de igiena.Mint frate barbatii de mor….dar mint prost in general si d-aia se stie ca mint…pt ca femeile mint muuult mai mult..dar poate maiu logica..ca urla la meciuri..ok..asa e…dar subiect mai demn nu e de ce urla…ci de ce se bat si omoara pt fotbal(nu toti!…nu-mi sariti in cap!..dar cunosc cazuri si trebuia sa intreb).Tipo(eloa adica)tie ce sa-ti zic…e parerea ta…ai dreptul la ea…dar incearca sa fii deschisa la ideea de diversitate si poate chiar o sa-ti inceapa sa-ti placa micile lor defecte;)..Pt ca si noi le avem pe ale noastre dar nu cred ca o sa vad vreodata vreun barbat facand lobby impotriva lor

 59. bornedbored said,

  Dragă păpădie,
  Să înţleg că nu ai citit decît titlurile? Oricum, într-o anumită privinţă sunt de acord cu tine. Nici eu nu put. Decît în condiţii normale de stress şi temperatură.
  În ceea ce priveşte faza asta:

  Tipo(eloa adica)tie ce sa-ti zic…e parerea ta…ai dreptul la ea…dar incearca sa fii deschisa la ideea de diversitate si poate chiar o sa-ti inceapa sa-ti placa micile lor defecte;)..Pt ca si noi le avem pe ale noastre dar nu cred ca o sa vad vreodata vreun barbat facand lobby impotriva lor

  Şi aici aş fi de acord cu tine dacă, 1) ai fi surdă sau 2)ai fi oarbă sau 3) ai fi proastă.

  bye,
  bornedbored

 60. eloa said,

  bornedbored, eşti mult prea subtil. Ai noroc că pe blogul ăsta e voie.

 61. Eloa said,

  VisUrat said,
  Faptul ca`i critica pe toti bloggerii care sunt mult mai vechi in bransa decat ea (eu nu ma includ aici)

  Eu nu am criticat blogurile veteranilor, eu le-am dat replici veteranilor. Ei mi s-au adresat primii, nu m-am dus eu să-i hăituiesc şi să le demonstrez că sunt mai inteligentă. Asta a ieşit la iveală din greşeală.

  si`i saluta pe toti care o pupa si/sau o ling in anumite parti, imi provoaca iar dezgust

  Numai voi, veteranii, aveţi fani din-aceştia. Eu am parte de insulte. Cât despre puţinii oameni care gândesc şi-şi mai lasă gândul într-un comment, iartă-mă că-i salut, dar nu pot să mă abţin, sunt atât de puţini încât nu pot să ratez momentul.

  si ma face sa ma indoiesc de impartialitatea ei si de faptul ca “uraste” barbatii…

  Vezi că „imparţialitate” înseamnă altceva. Nu poţi nici măcar să termini o frază fără să te contrazici singur?

  Ca se mai gaseste cate unul, care`mi da senzatia de homosexual (vezi Sir Alex Ice), sa fie de acord cu ea, poate ii intra in gratii…

  Să-ţi explic eu ce a vrut să spun Alex cu asta: „Eloa, ma chere, ai uitat ce faci cand ai un vis urat? Bei un pic de apa si te culci la loc”. A vrut să spună că îmi pierd vremea cu tine, asta a vrut să spună, că eşti irecuperabil. Dar a spus-o atât de bine, fără să te jignească şi fără să-ţi dai seama măcar, încât nu m-am putut abţine să nu-l salut.

  Dupa ce am facut asta, mi`am dat seama exact care este scopul acestor articole.

  Sigur?

  Special am facut acel sondaj pe pagina mea, vroiam sa stiu ce categorii de oameni ma citesc.

  Asta a fost foarte tare. Eu n-am mai intrat la tine pe blog, pentru că mă plictiseşte groaznic. Am dedus că sunt mulţi fără studii superioare din comentariile de la postul despre mine şi am menţionat asta într-un comment. Imaginaţi-vă, „oameni buni”(cum ar spune un moldovean care se respectă), ce surpriză am avut ieri să descopăr că VisUrât a făcut un sondaj ca să alfe nivelul de studii al cititorilor.

  Eu respect toti bloggerii.

  Îmi pare rău, dar dacă e cineva care ar trebui să se văicărească de lipsa de respect, eu sunt aia. Voi m-aţi insultat pe mine. În postul ăsta nu am făcut decât să te informez că ştiu ceva retorică. Să-mi cer scuze pentru asta?

  Faptul ca ma citesc aproape 3000 de oameni pe zi, e o surpriza pentru mine. Si voi continua in acelasi stil. Pentru ca, daca stiu ca din aia 3000, 10 rad si se simt bine, scopul blogului meu a fost atins.

  Ştii ce e ciudat? Că până nu am apărut eu nu v-aţi făcut procese de conştiinţă despre scopul blogurilor voastre. Acum începeţi tot mai mulţi să vă justificaţi de ce nu vă e vizitat blogul, de ce nici nu vreţi să fie vizitat, ce fel de comentatori vreţi sau…mai sunt şi cei ca tine, care încearcă să compenseze deficitul calităţii cu cifrele.

  Si, Eloa, sa inchei cu o diferenta dintre mine si tine, iti voi da un singur exemplu:Au venit cititori din alte orase sa`mi dea o bere pentru faptul ca s`au simtit bine citindu`ma…. Tu a trebuit sa faci concurs sa scoti pe careva la o cafea…Si n`a fost nimeni atat de interesat incat sa se kinuie sa`l castige…;)

  Băi, m-ai prins! De-asta mi-am făcut, mă, blogul, să ies şi eu cu cineva la o cafea!

  Sper ca diferenta a fost facuta, si, imi cer scuze pentru ca ti`am comentat blogul la mine pe site, si te rog nu imi mai folosi nickname`ul in posturile de pe site`ul tau, asa cum nici eu nu`l voi mai folosi pe site`ul meu.

  Sunt copleşită de durere. Are cineva o mănăstire la îndemână să mă închid în ea?

 62. vocea_ratiunii said,

  doamne

  femeie, uita-te bine la tine in oglinda si trage-ti una.

  restul, N-AVETI CE FACE?

 63. adonis_el said,

  Gagica asta cred k a descoperit de curand Wikipedia, si fiind foarte urata si neavand prieteni s-a gandit sa-si faca un blog pe care sa scrie ce-i bese ei mintea. Problema e alta, k exista oameni care stau si citesc aberatiile unei proaste incaltate. Sa treduci de pe Wikipedia ceva si sa il pui pe un blog sau sa faci referire la persoane sau fapte mari din trecut iarasi este usor. Asta nu te face mai destept sau nu te claseaza cu mult peste moluste. Asa k orice comentariu la adresa acestei individe e de prost gust si nu isi are rostul. In schimb ea isi permite sa zica k mai bine ne canalizam energia sa ne cultivam si sa invatam cate ceva despre „Nacirema”. Asta nu e jignire si nici o fala de 2 lei k a auzit si ea din intamplare de „Nacirema”. Daca e atat de tare hai sa discutam despre absolut orice face 2 face fara ajutorul Wikipediei si abia atunci se vede cine e mai destept. In momentul in care se bazeaza pe ajutor, orice prost pare destept.

  P.S. Incearca sa-ti faci o viata…nu se merita sa dai cu pietre cand stii ft bine cum esti.

 64. david0ff said,

  omg Visurat is the shit!

  tre`sa recunosc insa ca barbatii sunt niste porci…cre`ca d`aia plang ca proastele dupa noi…

 65. Weblog Agregator · by: vocea_ratiunii said,

  […] Original post by Comments on: Am avut un VisUrât […]

 66. Weblog Agregator · by: david0ff said,

  […] Original post by Comments on: Am avut un VisUrât […]

 67. Weblog Agregator · by: adonis_el said,

  […] Original post by Comments on: Am avut un VisUrât […]

 68. Pirotess said,

  Eu nu vreau s-o jignesc in vreun fel pe cea care scrie acest blog… Sunt parerile ei, le face publice, eu doar decid ca din pct meu de vedere sunt aberatii…

  Vreau doar sa-ti spun: evident, in ciuda continutului, ai talent la scris; paradoxal, gasesc blog-ul tau plictisitor (admira finetea feminina, numai o femeie e capabila de ea, nu?), iar pe cel al lui VisUrat il devorez, pur si simplu.

  Parerea mea (dar vezi primul paragraf)… Coboara cu picioarele pe pamant si accepta critici…

 69. mihai said,

  #
  eloa said,

  September 26, 2006 at 0:04

  bornedbored, eşti mult prea subtil. Ai noroc că pe blogul ăsta e voie.

  eloa, esti mult prea distrusa.ai noroc ca e blogul tau.

 70. agrisan said,

  A ura ceva, in general, asa cum spui ca „de ce uram barbatii”, vine din prostie, incultura si lipsa de educatie. Oricate esecuri ai fi avut, nu trebuie sa generalizezi. Nici lessbyenele nu urasca barbatii. Lor nu le place sa faca sex barbatii. Dar sunt in relatii bune, de amicitie cu barbatii.

 71. Gina said,

  vezi comentariul meu de pe https://deaia.wordpress.com/2006/10/13/de-ce-mi-am-facut-blog-de-aia/ si mai gandeste-te…si nu mai vorbi in numele tuturor femeilor, spune-ti parerea ta si mentioneaza ca e a ta
  nu „uram” barbatii…tu-i urasti, si e NUMAI problema ta…

 72. Dan said,

  2 bornedbored

  This user has elected to delete their account and the content is no longer available.

  sinucidere sau lipsa totala de idei?

 73. Seren said,

  As avea cateva intrebari: cumva acuzi barbatii de toate defectele astea ca ei sa se schimbe doar pentru a-ti demostra ca te inseli?? Asta e vreo metoda de a schimba barbatii (eventual si unele femei) folosind psihologia inversa? Drop me a line sometime.

 74. micsunel said,

  asta e un soi de „libertatea” a blogurilor

 75. Pentru că votează agramaţi « De ce urâm bărbaţii said,

  […] mei nu-i interesează RoBlogFestul şi ce ar putea însemna el (da, este o glumă), dezgrop un post despre coşmarul pe care l-aţi […]

 76. Piticu21 said,

  si tu rautacioasa te legi de el … barbat efemer si viabil al existentei noastre 🙂 :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: